Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'ın sağlık durumu hakkında hastaneden ilk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu hakkında hastaneden ilk açıklama geldi!

Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu hakkında hastaneden ilk açıklama geldi! Hastaneye kaldırılan ve sevenlerini endişelendirilen usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu merak edilirken, hastaneden beklenen açıklama geldi. Cüneyt Arkın’a ne oldu? Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu nasıl? Cünyet Arkın’ın sağlık durumuna ilişkin detaylar haberimizde…

Cüneyt Arkın’ın Oğlu Murat Arkın’dan Açıklama

Cüneyt Arkın yoğun bakımda

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan usta sanatçı Cüneyt Arkın, dün Silivri’de bulunan yazlığında aniden fenalaştı. Koah hastası olan Arkın, solunum sorunu yaşamaya başladı. Hemen hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Cüneyt Arkın, yoğun bakımda tedavi ediliyor.

Cüneyt Arkın kimdir?

Hastane sahibinden açıklama geldi

Cüneyt Arkın’ın yoğun bakımda tedavi altında olduğu haberlerinin duyulması ile birlikte sevenleri için endişeli bekleyiş başladı. Cüneyt Arkın’dan iyi bir haber beklendi. Gözler, Cüneyt Arkın’ın tedavi olduğu hastaneye çevrilmişken, hastane sahibinden ilk açıklama geldi.

Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu

Cüneyt Arkın’ın sağlık durumuna ilişkin ilk açıklamayı yapan hastane sahibi Dr. Hayati Arkaz, açıklamasında “Cüneyt Bey, 16.00 civarı geldi. Şuuru kapalıydı. Koah hastası Cüneyt Bey. Hem kalp hem akciğer yetersizliği var. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Şu an yoğun bakımda devam ediyoruz tedavisine. Düne göre daha iyi. Bugün saat 10.00 gibi konuştuk, elimi sıktı. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız. 24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. İyiye gidiyor durumu. Hem kalpte, hem akciğerde sıkıntı var, ne olacağı belli olmaz ama ciddi bir şekilde tedavi ediliyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor, elimizden geleni yapıyoruz.” şeklinde açıklamalara yer verdi.

Murat Arkın’dan Cüneyt Arkın açıklaması

Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın ise, sosyal medya hesabından bir paylaşımı yaparak, babası Cüneyt Arkın’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti ve “Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel bir şeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağolun.” şeklinde açıklamada bulundu.

Usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu hakkında hastaneden ilk açıklama geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler