Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı!

Demet Akalın’ın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı beachte giydiği terlikleri ile dikkat çekti. Pahalı kıyafet ve ayakkabıları ile eleştirilen Demet Akalın, şimdi de terlikleri ile gündemde. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’dan Hülya Avşar Benzetmesi…

Demet Akalın’ın terlikleri olay yarattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Bodrum’da Sebastian Beach’te sahne aldı. Beyaz renk üzerine kırmızı çiçek desenleri olan son derece şık bir tulum giyen Demet Akalın, kıyafetini ünlü bir markaya ait olan terlikler ile kombinledi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ın terlikleri kaç para?

Demet Akalın’ın şık terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı. Akalın’ın terliklerinin fiyatı, 3 bin 800 dolar.

İşte Demet Akalın’ın o terlikleri

Demet Akalın’dan eleştirilere yanıt

Sık sık giydiği kıyafetler ile gündem olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde kendisini eleştirenlere yanıt vermiş ve eleştiriler hakkında “Bana laf edenlerin hepsi mayo giymeye başladı, eskiden çok laf eden ablalar. Hepsi pahalı pahalı giyiniyor. Bence güzel de oluyor. Dün bir köşe yazarı bir moda yazısı yazmış, ‘Siz ne kadar kıyafetlerini beğenmeseniz de Demet Akalın tarzı var’ diye. Ben yıllardır aynı markayı giyiyordum. Ben de dünya starlarının giydiği şeyleri giymeye dikkat ediyorum. Benim için sıkıntı yok, istediğiniz kadar haber yapabilirsiniz. Elbisem zaten eski bir elbise. Baksana ütüledim, mis. En az 10 senelik. Adamlar öyle bir yapıyor ki, 10 sene sonra bile modası geçmiyor. Takıyla, makyajla süslüyorum.” diye konuşmuştu.

Son dönemlerde eşi Okan Kurt’un şirketinin zor günler yaşadığı ve haciz geldiği haberleri hakkında Demet Akalın’ın yorumu; “Eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Beraber zor günler geçirdik. Adam hırsız değil arkadaşlar, sadece borçlu. Sağlam bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Ama şimdi iyiyim, iyiyiz.” şeklinde olmuştu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, özellikle son yıllarda giydiği kıyafetler ile olay yaratıyor. Akalın’ın, kimilerinin şık, kimilerinin rüküş bulduğu kıyafetlerine harcadığı paralar sık sık eleştiriliyor. Ancak, Demet Akalın eleştirilerin hiçbirine kulak asmadan pahalı kıyafetler giymeye devam ediyor.

Demet Akalın’ın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler