Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Çağrısına Ünlü İsimlerden Destek Yağdı! Peş Peşe Paylaştılar

İlgili Postlar

Hadise’nin Çağrısına Ünlü İsimlerden Destek Yağdı! Peş Peşe Paylaştılar

Lüks bir mekandan makyajsız çıktığı için eleştirilen Hadise, sosyal medya hesabından bunun kimseyi ilgilendirmediğine yönelik bir açıklama yapmıştı. Herkesi makyajsız fotoğraf paylaşmaya davet eden Hadise’ye ünlü isimlerden destek geldi. Hadise’nin çağrısına hangi ünlü isimler uydu? Detaylar haberimizde..

Hadise’nin Çağrısına Ünlü İsimlerden Destek Yağdı! Peş Peşe Paylaştılar

Lüks bir mekandan makyajsız çıktığı için eleştirilen Hadise, sosyal medya hesabından bunun kimseyi ilgilendirmediğine yönelik bir açıklama yapmıştı. Herkesi makyajsız fotoğraf paylaşmaya davet eden Hadise’yi meslektaşları yalnız bırakmadı. Birçok hayranının hemen makyajsız fotoğrafını paylaşmasının yanı sıra, ünlü isimlerden de destek geldi.

Hadise, Erhan Çelik İle Aşk Yaşadığı İle İlgili İddialara Yanıt Verdi..

Hadise’nin bu çağrısına uyan ilk isimler şarkıcı Göksel, Özge Özpirinçci, Hatice ve model Didem Soydan oldu. Dört ünlü isim sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu çağrıya destek verdi. Bu isimlerin yanı sıra Hadise’ye bir sürü destek mesajları geldi. Hadise gelen fotoğrafları sosyal medya hesabında “Yüzlerce fotoğraf, binlerce destek mesajı geldi! Hepimiz çok ama çok güzeliz! Canımız nasıl isterse öyle yaşarız.” notuyla yayınladı.

Hadise Kimdir?

Hadise'nin Çağrısına Ünlü İsimlerden Destek Yağdı! Peş Peşe Paylaştılar
Hadise’nin Çağrısına Ünlü İsimlerden Destek Yağdı! Peş Peşe Paylaştılar

İşte Ünlü İsimlerden Makyajsız Paylaşım:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler