Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı gelecekteki hedefini açıkladı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı gelecekteki hedefini açıkladı

Acun Ilıcalı gelecekteki hedefini açıkladı. Türkiye’nin en ünlü televizyoncularından Acun Ilıcalı gelecekte hedeflediklerini açıkladı. Ilıcalı’nın geleceğe dönük hedefleri neler? Acun Ilıcalı ne elde etmek istiyor? Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı’dan Eşi Şeyma Subaşı’na Övgü Dolu Sözler!

Acun Ilıcalı’nın gelecekteki hedefi nedir?

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile adından söz ettiren, TV8 kanalını satın almasının ardından bir medya patronu olarak kariyerinde hızlı adımlar ile ilerleyen Acun Ilıcalı gelecekteki hedefini açıkladı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Ben o piyasada başarılı olmak istiyorum

Verdiği bir röportajda gelecekteki hedefini açıklayan Acun Ilıcalı, “Amerika’nın dört büyük kanalından biri olan Fox, yeni çıkaracağı bir formatı bizim üretmemizi istiyor” dedi. Ilıcalı sözlerine devem ederek, “Dünyaya sattığımız Exathlon formatımız hakkında görüşmek için iki defa Dominik’e geldiler. Orada bizim prodüksiyonumuza, işimizi nasıl yaptığımıza baktılar. Sonra bana ‘Exathlon’u 2 gün yayınlasanız olur mu?’ diye sordular. Ben de ‘Olmaz, kabul etmem. Olay bir şey satmak değil. Bir şeyi eğer doğru şekilde konumlandıramazsam, Fox’a 20 bölüm satsam ne olacak ki? Evet, çok iyi para kazanacağım ama o beni mutlu etmeyecek. Ben o piyasada başarılı olmak istiyorum. O yüzden 2 bölümün başarılı olacağına inanmıyorum’ dedim. Daha sonra tekrar geldiler ve kendi formatlarını bizim yapmamızı istediler. İnşallah nisan ayında Amerika’da yayında olacağız. Prensipte anlaştık, detaylarda bir yerlerde takılmazsak çok eğlenceli bir formatı yapacağız.” diye konuştu.

Acun Ilıcalı’dan Beyzaıt Öztürk açıklaması

O Ses Tükiye yarışmasının sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’e bırakacağı iddiaları hakkında da konuşan Acun Ilıcalı,”Bizim her yan yana gelişimiz olay oldu. O nedenle Acun-Beyaz avantajını kullanmamız lazım.” dedi. Ilıcalı sözlerine şu şekilde deva metti: “Bu sene Beyaz’ın jüri, Acun’un moderatör olacağı ‘O Ses Türkiye’ izleyeceksiniz. Haklısınız, çekim süreleri bana bu yoğunlukta büyük baskı yaratıyor. Ama ona zamanla karar vereceğiz. Beyaz her pozisyonda oynayabilecek biri. Fakat şimdi böyle bir birliktelik varken bunu en güçlü şekilde ekrana koymak istiyoruz. En güçlü şekilde Acun moderatör, Beyaz, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz jüri üyesi.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler