Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'den Dikkat Çekici Paylaşım!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Dikkat Çekici Paylaşım!

Son dönemin en gözde çiftleri arasında yer alan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, sık sık gündemde yer alıyor. Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Defne Samyeli son paylaşımıyla hayranlarını büyüledi. Defne Samyeli, bir dergi için çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından hayranları ile paylaştı. İşte Defne Samyeli’den iddialı paylaşım…

Defne Samyeli Yolda Kaldı! Çareyi Sevgilisini Aramakta Buldu

Defne Samyeli Sevgilisi Cem Yılmaz’ı Anlattı!

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ünlü çift Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın ilişkileri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Madame Figaro dergisine konuşan Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile ilişkisini şöyle anlattı: “Çok uzun yıllardır yakından olmasa da tanıdığım birisi Cem. Zaten seyircisi ve hayranıydım. Nasıl olmayayım? Yıldız olursunuz olmasına… Cem gibi komedyenliği, oyunculuğu, yazarlığı, çizerliği, sinemacılığı, müzisyenliği ile elini attığı her işte farkını ortaya koyarak yeni norm belirleyen kaç kişi var ki? Kişiliğini yakından tanıdıkça beğenim katlanarak arttı. Çok sahici, çok iyi kalpli, özenli, eğlenceli, harika bir insan. İlişki kararı diye bir şey yok aslında; her şey bir anda gelişti. Sanki zaten olması gereken buymuş, zaten biz berabermişiz ya da olmalıymışız gibi bir his. Her şey onunla güzel. Ortak bir dilimiz var, çok anlaşıldığımı ve karşımdakini çok anladığımı hissettim. Benim için çok değerli bir şey bu.”

Cem Yılmaz kimdir?

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli’den İddialı Paylaşım!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile mutlu bir birliktelikleri olan Defne Samyeli, ilişki haberlerinden bu yana gündemde sık sık yer alıyor. Cem Yılmaz ile aşkları dolu dizgin devam eden Defne Samyeli, bir dergi için çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Fiziğiyle adeta genç kızlara taş çıkartan Defne Samyeli’nin bir takipçisi paylaşıma, “20 yaşındayım böyle fiziğim yok.” yorumunu yaparak taktir etti. Fiziğiyle adeta dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, paylaşımıyla takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Defne Samyeli’nin paylaşımına yorum yapan bir takipçisi de “Cem Yılmaz gerçekten çok şanslı.” dedi.

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz Açıklaması: Olması Gereken Buymuş!

İşte Defne Samyeli’nin o paylaşımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler