Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'den Cem Yılmaz Açıklaması: Olması Gereken Buymuş!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz Açıklaması: Olması Gereken Buymuş!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile mutlu bir birliktelikleri olan Defne Samyeli, ilişki haberlerinden bu yana ilk defa Cem Yılmaz hakkında konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Defne Samyeli, neden “olması gereken buymuş” açıklamasını yaptı? Çok şaşıracağınız itiraflar haberimizde…

Defne Samyeli Yolda Kaldı! Çareyi Sevgilisini Aramakta Buldu

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz Açıklaması: Olması Gereken Buymuş!

Cem Yılmaz Kimdir?

Sosyal medyada yaptıkları yorumlarla, güzel bir ilişki yaşadıklarını ortaya koyan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın ilişkileri güzel bir şekilde devam ediyor. Defne Samyeli, sevgilisi Cem Yılmaz hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Madame Figaro dergisine konuşan Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile ilişkisini şöyle anlattı: “Çok uzun yıllardır yakından olmasa da tanıdığım birisi Cem. Zaten seyircisi ve hayranıydım. Nasıl olmayayım? Yıldız olursunuz olmasına… Cem gibi komedyenliği, oyunculuğu, yazarlığı, çizerliği, sinemacılığı, müzisyenliği ile elini attığı her işte farkını ortaya koyarak yeni norm belirleyen kaç kişi var ki?

Defne Samyeli Kimdir?

Kişiliğini yakından tanıdıkça beğenim katlanarak arttı. Çok sahici, çok iyi kalpli, özenli, eğlenceli, harika bir insan. İlişki kararı diye bir şey yok aslında; her şey bir anda gelişti. Sanki zaten olması gereken buymuş, zaten biz berabermişiz ya da olmalıymışız gibi bir his. Her şey onunla güzel. Ortak bir dilimiz var, çok anlaşıldığımı ve karşımdakini çok anladığımı hissettim. Benim için çok değerli bir şey bu.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler