Ana SayfaKimdirCansın Şenel Kimdir?

İlgili Postlar

Cansın Şenel Kimdir?

“Öğretmen” dizisinin yeni oyuncusu Cansın Şenel kimdir? Cansın Şenel kaç yaşında? Cansın Şenel dizileri neler? Cansın Şenel filmleri neler? Cansın Şenel aslen nereli? Cansın Şenel hangi burç? Cansın Şenel hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cansın Şenel Kaç Yaşında? Cansın Şenel Aslen Nereli? Cansın Şenel Hangi Burç?

Cansın Şenel 1 Eylül 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Cansın Şenel, Başak burcudur.

Cansın Şenel Kimdir?

Cansın Şenel eğitimi İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri oyuncu olmak isteyen Cansın Şenel, liseden mevzun olduktan sonra “Marmara Üniversitesi GSF Sinema ve Televizyon Bölümü”nü kazanmıştır. 2013 senesinde “ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten – Bachelor of Arts (B.A.) Film/Cinema/Video Studies”da eğitim alan Cansın Şenel ayrıca “Craft Oyunculuk Atölyesi”nde eğitim alarak, Eric Morris ve Sanford Meisner yöntemleri konusunda İpek Bilgin ve Çağ Çalışkur gibi başarılı isimlerle çalışmıştır.

Ekran karşısına ilk kez Fox Tv’de yayınlanan oyuncu konursuda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Ramazan Demir, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Elif Ceren Balıkçı ve Ezgi Gör gibi isimlerinde rol aldığı “Öğretmen” dizisiyle geçmiştir.

Cansın Şenel Dizileri

  • 2020 – Öğretmen
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler