Ana SayfaKimdirBurak Can Aras Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Can Aras Kimdir?

“Öğretmen” dizisinin yeni oyuncusu Burak Can Aras kimdir? Burak Can Aras kaç yaşında? Burak Can Aras dizileri neler? Burak Can Aras filmleri neler? Burak Can Aras aslen nereli? Burak Can Aras hangi burç? Burak Can Aras hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Burak Can Aras Kaç Yaşında? Burak Can Aras Aslen Nereli? Burak Can Aras Hangi Burç?

Burak Can Aras 1 Ocak 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Burak Can Aras, Oğlak burcudur.

Burak Can Aras Kimdir?

Burak Can Aras eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Ortaokul dönemlerinde drama kursuna giderek oyunculuk eğitimi almaya başlayan Burak Can Aras, kamera önüne küçük yaşta geçen oyuncular arasında yer alıyor.

2013 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Özgün Namal’un yer aldığı “Merhamet” dizisinde “Küçük Mehmet” karakterini canlandıran Burak Can Aras, ardından eğitimine devam etmek için bir süre setlere ara verdi. Okuldan mevzun olduğunda yeniden projeleri değerlendirmeye başlayan Burak Can Aras, bu sene geçtiğimiz hafta Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Öğretmen” dizisiyle yeniden ekran karşısına geçti.

Burak Can Aras Dizileri

  • 2010 – Öğretmen
  • 2013 – Merhamet
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler