Ana SayfaKimdirSelen Domaç Kimdir?

İlgili Postlar

Selen Domaç Kimdir?

“Hizmetçiler” dizisinin yeni oyuncusu Selen Domaç kimdir? Selen Domaç kaç yaşında? Selen Domaç dizileri neler?Selen Domaç filmleri neler? Selen Domaç aslen nereli? Selen Domaç hangi burç? Selen Domaç hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Selen Domaç Kaç Yaşında? Selen Domaç Aslen Nereli? Selen Domaç Hangi Burç?

Selen Domaç 3 Eylül 1981 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Selen Domaç, Başak burcudur.

Selen Domaç Kimdir?

Selen Domaç eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü”nü kazanan Selen Domaç, okuldan 2006 yılında mezun olmuştur. Mezun olduğu sene aynı üniversitede yüksek lisans programına başlayan Selen Domaç, sonrasında tiyatro bölümünde diksiyon dersleri vermeye başlamıştır. 11 yıl boyunca “Şehir Tiyatroları”nda çeşitli oyunlarda sahne alan Selen Domaç, 2012 yılından beri özel bir kursta oyunculuk eğitmenliği yapmaktadır.

İlk kez 2o1o senesinde “Farklı Desenler” dizisiyle ekran karşısına geçen Selen Domaç, 2012 yılında “Acayip Hikayeler” dizisinde rol almıştır. 2016 senesinde “Serçe Sarayı” dizisinde canlandırdığı “Nermin” karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Selen Domaç, 2018 yılında “Koca Koca Yalanlar” dizisinde “Refika” karakterine can vermiştir. Bu sene vizyona giren “Aykut Enişte” filmiyle beyazperdedeki yerini alan Selen Domaç, bu yıl Kanal D ekranlarında yayınlanan “Hizmetçiler” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Selen Domaç Dizileri

  • 2020- Hizmetçiler
  • 2018 – Koca Koca Yalanlar
  • 2016 – Serçe Sarayı
  • 2015 – Yeter
  • 2012 – Acayip Hikayeler

Selen Domaç Filmleri

  • 2020- Aykut Enişte

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler