Ana SayfaKimdirSerkan Keskin Kimdir?

İlgili Postlar

Serkan Keskin Kimdir?

Türk oyuncu olan Serkan Keskin Kimdir? Serkan Keskin kaç yaşında ? Serkan Keskin aldığı roller nelerdir? Serkan Keskin aslen nereli? Serkan Keskin hangi burç? Serkan Keskin hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

25 Kasım Doğumlu Ünlüler

Serkan Keskin Kaç Yaşında? Serkan Keskin Aslen Nereli? Serkan Keskin Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Serkan Keskin , 25 Kasım 1977 yılında İzmit’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmitli olan başarılı oyuncu Boğa burcudur.

Yay Burcu Ünlüler

Serkan Keskin Kimdir?

Başarılı oyuncu Serkan Keskin , 25 Kasım 1977 yılında İzmit’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmitli olan başarılı oyuncu Boğa burcudur. İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde ve Akademi İstanbul’da tiyatro eğitimi alan Keskin, 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya’a katıldı. Uzun yıllar bu grupta oyuncu ve yönetmen olarak çalıştı. Serkan Keskin 2003’te yayınlanmaya başlayan Çaylak isimli dizi ile ilk kez kameralar karşısına geçti. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. Özellikle, 2011 yılında yayınlanmaya başlayan Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı “İsmail Abi” karakteri ile fenomen oldu ve bu dizide göstermiş olduğu oyunculuk performansından dolayı 32. İsmail Dümbüllü ödülünü aldı. Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile fenomen olan Serkan Keskin şimdilerde ise önemli projelerde yer alıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler