Ana SayfaKimdirSeyit Nizam Yılmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Seyit Nizam Yılmaz Kimdir?

“Öğretmen” dizisinin yeni oyuncusu Seyit Nizam Yılmaz kimdir? Seyit Nizam Yılmaz kaç yaşında? Seyit Nizam Yılmaz dizileri neler? Seyit Nizam Yılmaz filmleri neler? Seyit Nizam Yılmaz aslen nereli? Seyit Nizam Yılmaz hangi burç? Seyit Nizam Yılmaz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Seyit Nizam Yılmaz Kaç Yaşında? Seyit Nizam Yılmaz Aslen Nereli? Seyit Nizam Yılmaz Hangi Burç?

Seyit Nizam Yılmaz 1 Ocak 1996 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Seyit Nizam Yılmaz, Oğlak burcudur.

Seyit Nizam Yılmaz Kimdir?

Seyit Nizam Yılmaz eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Liseye başladığı ilk senelerde tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Seyit Nizam Yılmaz, oyunculuk eğitimi almıştır.

Profesyonel kariyerine sinema filmiyle başlayan Seyit Nizam Yılmaz, 2018 senesinde kadrosunda Gökhan Yıkılkan, Kutay Sandıkçı, Mert Buğra Tataroğlu ve Burçin Sezen gibi isimlerin rol aldığı “Güvercin Hırsızları” filminde oynamıştır Filmde 16 yaşında Mahmut karakterini canlandıran Seyit Nizam Yılmaz, bu yıl Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan “Öğretmen” diziyle ekranlara gelmektedir.

Seyit Nizam Yılmaz Dizileri

  • 2020- Öğretmen

Seyit Nizam Yılmaz Filmleri

  • 2018 – Güvercin Hırsızları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler