Ana SayfaDizilerKimse Bilmez Dizisinden Kötü Haber! Dizinin Final Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez Dizisinden Kötü Haber! Dizinin Final Tarihi Belli Oldu!

Atv ekranlarında dün akşam 26. yeni bölümle ekranlara gelmesi beklenen dizi Cumhurbaşkanı özel yayınından dolayı bu haftaki bölümü yayınlanmadı. Dizinin 26. yeni bölümü 22 aralık pazar günü ekranlara gelecek. Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümünde; Yıllar önce Ali’yi yetiştiren kişi Kurt beyi ortadan kaldırmak isteyecek. Onun gelmesinden rahatsız olan Ali, onu, bir daha karşısına çıkmaması için uyaracak. Kurt bey vurulacak ve ölmeden önce kızı Zeynep’i Ali’ye emanet edecek. Kimse Bilmez dizisini izleyenlere kötü haber geldi. Dizinin final tarihi belli oldu.

Pazar Dizileri 2019

Kimse Bilmez Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Atv ve Baba yapım yetkilileri reytingleri düşen Kimse Bilmez dizisine final yapma kararı aldı. Dizi 28. bölümde final yapacak. Atv, dizi için önce 13 bölümlük sözleşme yapmıştı. Daha sonra bir 15 bölüm daha uzatılarak sözleşme imzaladı. Reytinglerde düşük olunca tekrar bir sözleşme yapılmadı ve dizi 28. bölümüyle son kez izleyicisiyle buluşacak.

KİMSE BİLMEZ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Pilot, Erniko’nun katilinin abisi olduğundan habersiz Vedat’ın neden kendisine soğuk davrandığını anlayamaz. Hatta onun, Duygu’yu istemediğini zanneder. Pilot, Duygu’yla konuşup Vedat’ın onu istemediğini anlatır. Duygu, Vedat’ı arayıp sahilde görüşmek ister. O sırada Uygar oraya gelir ve onu Ali’yi öldürmesi için kışkırtır. Duygu, onları konuşurken görür ve işin içinde başka işler olduğunu anlar.

Ali, her şeyi göze alıp Uygar’ın peşine düşer. Onu tam yakalamışken Kurt bey gelir. Uygar, Kurt beyin kendisine yardım edeceğini düşünür. Ali’de o sırada Uygar’ın başına dayadığı silahı çeker. Uygar, yerdeki silahı alıp Ali’ye doğrultur. Ama Ali ondan hızlı davranıp Uygar’ı üç yerinden vurur. Sevda’yla buluşan Ali, ona sonsuza kadar Uygar’dan kurtulduklarını söyler.

Ezgi, Hüdaverdi’nin elini tutup eğer uyanırsa onu bir daha hiç üzmeyeceğini söyler. Hüdaverdi gözlerini açıp, onun kendisini hiç üzmediğini söyler. Zeynep, babasının kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Babasının kasasının şifresini öğrenip onun sakladığı mektubu okur. Vedat, Ali’yle buluşup oradan birinin sağ çıkacağını söyler ve silahlar patlar.

Kimse Bilmez 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kurt Bey Sırlarıyla Birlikte Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler