Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna'nın Hırçınlığının Sebebi Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna’nın Hırçınlığının Sebebi Anlaşılıyor!

Benim Tatlı Yalanım 27. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Suna, evliliğinin ikinci haftasında çok hassaslaşmaya başlıyor ve evin altını üstüne getiriyor. Sürekli Nejat’ın kendisini aldatmış olabileceği düşüncesinden kendisini alamıyor. Hatta, Kayra’yla vedalaşıp evi terk etmeyi bile düşünüyor. Annesiyle konuşunca onunda Rafet’e hamile kaldığında onun gibi olduğunu öğrenir ve eczaneye gidip hamilelik testi alıyor. Suna’nın hırçınlığının sebebi anlaşılıyor ve hamile olduğu ortaya çıkıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Suna’nın Hırçınlığının Sebebi Anlaşılıyor!

Benim Tatlı Yalanım 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aylin, Fransa’ya gidiyor. Kayra eve dönüyor. Nejat, sonunda Suna ile evleniyor. Her şey çok güzel görünürken Suna, evin altını üstüne getiriyor ve Aylin’den kalan evde ne varsa atıyor. Bu temizliği fazla abartan Suna’da bir gariplikler oluyor ve Nejat’ı da kıskanmaya başlıyor.

BENİM TATLI YALANIM 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İki hafta sonra şirkete geri dönen Nejat, işlerin başına geçiyor. Hande’de artık entrika yapmayı bırakıyor. Bu duruma Serkan çok şaşırıyor. Serkan, her yıl geleneksel olarak erkek erkeğe yaptıkları partiyi bu yılda yapmak istiyor. Nejat’da Suna’nın ne tepki vereceğini bilmeden kabul ediyor. Rafet, yurt dışından gelen Burcu’yu alıp eve bırakıyor.

Serkan’da onun dönüşünü elinde çiçekle beklerken Burcu’nun kendisi hakkında söylediklerini duyup çiçeği kapıya bırakıp gidiyor. Suna, temizliği o kadar abartıyor ki orasındaki eşyalarını yerinde bulamıyor. Nejat, eşyalarının nerede olduğunu soruncada ağlamaya başlıyor. Serkan, Burcu’yla buluşup onu sevdiğini itiraf ediyor. Nejat, Serkan’la birlikte geleneksel gecesine Suna, ajan olarak Rafet’i de gönderiyor.

Partiye kızlarda katılıyor ama Rafet, Suna’ya kızları göstermeden fotoğraf gönderiyor. Daha doğrusu fotoğraf gönderdiğini sanıyor ama video gönderiyor. Suna, videodan gelen kadın seslerini duyuyor. Saniye, Suna ve Burcu dağ evine baskın yapmak için yola çıkıyor. Oraya vardıklarında kızları görünce Suna, deliye dönüyor. Nejat, oradaki kızların yollarını kaybettiklerini söylese de Suna inanmaz.

Burcu’yla Serkan’ın arası da bozuluyor. Kızların yolunu kaybettiği ve kızlardan birinden Rafet’in hoşlandığını ve o yüzden yanlarına aldıklarını söyler o da inanmaz. Suna, evi terk etmeye karar verir ve annesiyle konuşunca hamilelik testi yaptırıp hamile olduğunu anlıyor. Nejat, yeni bir evladı olacağı için çok mutlu oluyor.

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kayra’ya Kardeş Mi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler