Ana SayfaKimdirEdip Tepeli kimdir?

İlgili Postlar

Edip Tepeli kimdir?

Edip Tepeli”Sefirin Kızı” dizisinin sevilen oyuncusu Edip Tepeli kimdir? Edip Tepeli kaç yaşında? Edip Tepeli dizileri neler? Edip Tepeli filmleri neler? Edip Tepeli aslen nereli? Edip Tepeli hangi burç? Edip Tepeli hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Edip Tepeli Kaç Yaşında? Edip Tepeli Aslen Nereli? Edip Tepeli Hangi Burç?

Edip Tepeli, 25 Nisan 1989 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Edip Tepeli, Boğa burcudur.

Edip Tepeli Kimdir?

Edip Tepeli, eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra öğrenimi için İstanbul’a gelen Edip Tepeli “Şehir Tiyatroları”nda oyunculuk eğitimi almıştır.  Ardından Şehir Tiyatroları’nda oyuncu olarak sahneye çıkmaya başlayan Edip Tepeli,2014 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kurt Seyit ve Şura” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. 2017 senesinde “Hayati ve Diğerleri” dizisinde yer alan Edip Tepeli “Çocuklar Duymasın” dizisinin “Duygu”su Ayşecan Tatari ile 2017 yılında Amerika New York’ta evlenmiştir.

Aynı sene “Seni Kimler Aldı” dizisinde yer alan ve bu dizideki performansıyla büyük bir çıkış yakalayan Edip Tepeli, “Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı” filmi ile beyaz perdedeki yerini almıştır. 2018 senesinde Blue Tv’nin ses getiren dizisi “Yaşamayanlar”ın kadrosunda yer alan Edip Tepeli, bu sene Star Tv ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan “Sefirin Kızı” dizisiyle yeniden izleyicisiyle buluşmuştur.

Edip Tepeli Dizileri

  • 2019 – Sefirin Kızı
  • 2018 – Yaşamayanlar
  • 2017 – Yıldızlar Şahidim
  • 2017 – Seni Kimler Aldı
  • 2017 – Hayati ve Diğerleri
  • 2014 – Kurt Seyit ve Şura

Edip Tepeli Filmleri

  • 2017 – Yani Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler