Ana SayfaKimdirGonca Cilasun kimdir?

İlgili Postlar

Gonca Cilasun kimdir?

“Sefirin Kızı” dizisini sevilen oyuncusu Gonca Cilasun kimdir? Gonca Cilasun kaç yaşında? Gonca Cilasun dizileri neler? Gonca CilasunGonca Cilasun filmleri neler? Gonca Cilasun aslen nereli? Gonca Cilasun hangi burç? Gonca Cilasun hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gonca Cilasun Kaç Yaşında? Gonca Cilasun Aslen Nereli? Gonca Cilasun Hangi Burç?

Gonca Cilasun, 1 Ocak 1966 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Oğlak burcudur.

Gonca Cilasun Kimdir?

Gonca Cilasun eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Lise’den mevzun olduktan sonra “Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü”nü kazanarak okul için Ankara’ya yerleşen Gonca Cilasun, öğrencilik yıllarında pek çok oyunda yer almıştır.

Okuldan mevzun olduktan sonra kariyerine uzun bir süre boyunca tiyatro sahnesinde devam eden Gonca Cilasun 2010 senesinde “Arka Sıradakiler” dizisiyle ekranlara merhaba demiştir. Ardından 2014 senesinde “Not Defteri” dizisinde yer alan Gonca Cilasun, 2015 senesinde vizyona giren “Nekro” filmiyle beyaz perdedeki yerini almıştır. 2017 senesinde “Kırlangıç Fırtınası” isimli diziyle büyük bir çıkış yapan Gonca Cilasun, aynı sene “Taş” filmi ile yeniden beyaz perdede izleyici karşısında geçmiştir. Geçtiğimiz sene “Çarpışma” dizisinin kadrosunda yer alan “Gonca Cilasun” bu sene “Sefirin Kızı” isimli diziyle ekranlara gelmektedir.

Gonca Cilasun Dizileri

  • 2019 – Sefirin Kızı,
  • 2018 – Çarpışma
  • 2018 – Gülizar
  • 2017 – Kırlangıç Fırtınası
  • 2014 – Arka Sıradakiler

Gonca Cilasun Filmleri

  • 2017 – Taş
  • 2015 – Nekro
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler