Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'dan Günler Sonra Hüzne Boğan İlk Paylaşım Geldi!!..

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan Günler Sonra Hüzne Boğan İlk Paylaşım Geldi!!..

Geçtiğimiz gün oğlu Pars’ı toprağa veren model Ebru Şallı’dan günler sonra ilk paylaşım geldi. Ebru Şallı, oğluyla olan bir karesini paylaşıp yürekleri dağlayan notunu düştü. Detaylar Haberimizde..

Ebru Şallı’nın Eski Eşi Harun Tan, Mezarlıkta Öfke Kustu!!.. 

Ebru Şallı’dan Günler Sonra Hüzne Boğan İlk Paylaşım Geldi!!..

Ünlü model Ebru Şallı ile iş adamı Harun Tan’dan olan evliliğinden olan 9 yaşındaki oğulları Pars Tan lenfoma hastalığının tekrar etmesi sonucunda tedavi gördüğü özel hastanede gözlerini yaşama yumdu. Evlat acısıyla kahrolan güzel  model’den oğlu Pars’ın vefatı sonrası ilk paylaşım geldi. Ebru Şallı’nın oğlu Pars için yazdığı not ise derinden sarstı.

Ebru Şallı Kimdir?

“Ponçik Sen Benimlesin”

Lenfoma Hastalığı son bir yıl sonunda tekrarladığı için 1 aydır özel bir hastanede tedavi altında olan küçük Pars, yaşamını yitirdi. Küçük Pars, dün öğle namazının ğeşinden Kilyos’ta ebedi istirhatine uğurlandı. Pars’ın cenazede eşi Uğur Akkuş’un desteğiyle zorlukla ayakta durduğu görülen Ebru Şallı’nın oğlu Pars’ın mezarının başına oturup ağladığı resim ise görenlerin yüreklerini dağladı. Güzel model Pars’ın mezar taşına kalpler içinde “Ponçik sen benimlesin” yazdırdı.

Harun Tan kimdir?

Ebru Şallı; “Ben Hep Yine Annişinim Senin…”

Eşi Uğur Akkuş ve Pars’ın babası eski eşi Harun Tan, Ebru Şallı’yı bir an olsun yalnız bırakmayarak destek olurken güzel modelden ilk paylaşımı geldi. Instagram hesabının hikaye bölümünden Pars ile olan anısını duygusal bir notla paylaştı. Pars’ın kendisine seslendiği “Anniş” kelimesini bileklik yaptıp kolunda taşıyan Ebru Şallı, “Ben hep yine annişinim senin… Ponçiğim benimlesin hep” ifadeleriyle mesajını yazdı.

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Derinden Sarsan Son Görüntüsü!!!…

İşte Ebru Şallı’nın Günler Sonra O İlk Paylaşımı;

Ebru Şallı'nın Günler Sonra O İlk Paylaşımı
Ebru Şallı’nın Günler Sonra O İlk Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler