Ana SayfaÜnlülerEda Ece Çabuk Vazgeçti..

İlgili Postlar

Eda Ece Çabuk Vazgeçti..

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyaya bir süreliğine ara vereceğini instagram hesabından duyuran yetenekli oyuncu Eda Ece, kararından çabuk vazgeçerek bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu neden bu kadar çabuk vezgeçti? Detayları Haberimizde..

Eda Ece’nin Karantina Paylaşımı

Güzel Oyuncu Eda Ece Çabuk Vazgeçti..

Fox televizyonlarında sevenlerinin karşısına çıkan ve korona virüs salgını dolayısla dizi setine ara veren Yasak Elma adlı dizinın başarılı oyuncusu Eda Ece, geçen günlerde ani bir karar ile dijital detoks paylaşımı yaparak sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Bu durum takipçilerini ı hüzne boğsada ayrılık fazla uzun sürmedi.

Eda Ece Kimdir?

İnstagramda 3 Milyana Yakın Takipçisi Var!..

Instagram sayfasını takip eden 2,8 milyon takipçi sayısı olan güzel oyuncu, bol bol sosyal medya hesablarından yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyordu. Güzel oyuncu Eda Ece, sadece 4 gün süren bu ayrılıktan sonra, takipçilerine müjdesini verdi ve geri döndü.

Eda Ece Köpeği Sober İle Poz Verdi!..

Sober adlı köpeği ile poz veren oyuncu Eda Ece, karantina evini güzelleştirdiği için köpeği Sober’e teşekkür etti. Güzel oyuncu ayrıca veda haberini verirken yaptığı paylaşımları da hesabından kaldırdı. Takipçileri Eda Ece’nın bu çabuk dönüşüne çok mutlu olurken hoşgeldin yorumları yaptılar.

Oyuncu Eda Ece’nin Gülümseten Karantina Pozu..

İşte Eda Ece’nin Sober İle Günler Sonra İlk Paylaşımı;

Eda Ece'nin Günler Sonra İlk Paylaşımı
Eda Ece’nin Günler Sonra İlk Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler