Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ Yağmur Atacan'ı Çocuk Gibi Azarladı!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ Yağmur Atacan’ı Çocuk Gibi Azarladı!

Pınar Altuğ 2009 senesinde kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile dünya evine girmişti. Evliliklerinde yaş farkının sorun olmadığını açıklayan ve eşiyle arasında olan yaş göndermelerine sert tepkiler veren ünlü oyuncudan geçtiğimiz gün beklenmeyen bir davranış geldi. Tüm o eleştirilere sert yanıtlar veren Pınar Altuğ Yağmur Atacan’ı çocuk gibi azarladı!

Pınar Altuğ’dan Takipçisine Sert Yanıt

Geçtiğimiz aylarda sevilen oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından pozitif olmakla ilgili bir fotoğraf paylaşımında bulunmuştu. Bu fotoğrafın altına ise bir takipçisinden tepki dolu bir yanıt gelmişti. “Kocan seni bırakınca da pozitif olabilecek misin?” yorumunu yapan takipçisine Altuğ’dan sert yanıt geldi. Olay karşısında sinirlenen Pınar Altuğ eşinin kendisini bırakması durumunda takipçisine kına yollayacağını belirtmişti.

Pınar Altuğ açıkladı: Ateşli bir kadınım. Sarışınım, uzun bacaklarım var

Sosyal Medya Tepkileri Eleştiri Alıyor!

Pınar Altuğ sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve gelen yorumlara dikkat eden ünlü isimler arasında. Ancak herkesin de bildiği gibi sosyal medya anonim olunabilen aynı zamanda acımasız bir platform. Altuğ ise eleştirilere ya da sert yanıtlara karşı sinirlerine hakim olamıyor. Buna karşılık olarak sosyal medya hesabında yorumları da kapatmayan ünlü oyuncunun sert yanıtları gündeme gelmek için verdiği iddia edilmişti.

Pınar Altuğ Kimdir?

Pınar Altuğ Yağmur Atacan’ı Çocuk Gibi Azarladı!

Yazın gelmesiyle birlikte Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti de İstanbul sıcaklarından kaçanlardan oldu. Tatil için Bodrum’u seçen çift Cennet Koyu’nda yatlarıyla kalabalıktan uzak bir tatil tercih ettiler. Pınar Altuğ ise, telefonuyla ilginen Yağmur Atacan’ı su şişesiyle azarlarken objektiflere yakalandı. Bunun yanı sıra Altuğ’nun altığı kilolar ve öne çıkan göbeği de gözlerden kaçmadı. Hamilelik iddialarını yalanlayan Altuğ’unun kiloları yakında Su’ya kardeş gelebileceğini akıllara düşürdü.

Yağmur Atacan Kimdir?

Pınar Altuğ Yağmur Atacan'ı Çocuk Gibi Azarladı!
Pınar Altuğ Yağmur Atacan’ı Çocuk Gibi Azarladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler