Ana SayfaÜnlülerBodrum Tatilini Yaktı!

İlgili Postlar

Bodrum Tatilini Yaktı!

Bildiğiniz üzere Temmuz ayının başlarında Ezel Amirova’dan yaza damgasını vuracak slow bir şarkı gelmişti. “Bağıra Bağıra” isimli şarkıyla çıkış yapan ve kısa sürede çok sevilen Ezel Amirova geçtiğimiz gün Bodrum’da tatil yapmayı planlıyordu ki yoğun istek üzerine tatili erteledi. Sahne enerjisiyle herkesi büyüleyen ve kısa zamanda geniş bir hayran kitlesi elde eden bir Ezel Amirova Bodrum tatilini yaktı! Detaylar haberimizde;

Duyguların Mevsimi Olmaz Dedi Haklı Çıktı!

Yazın herkes hareketli şarkı yaparken Ezel Amirova’dan geleneği bozan tarzda bir çıkış gelmişti. “Bağıra Bağıra” adını verdiği şarkıyla ilk çıkışını yapan Ezel Amirova, slow bir şarkıyla yaza damgasını vurmuştu. Şarkı seçimi konusunda “Duyguların mevsimi olmaz, müziğinde mevsimi yoktur.” açıklamasını yapan Ezel Amirova, herkesi kendine hayran bırakarak haklı olduğunu başarısıyla kanıtladı.

Ezel Amirova “Bağıra Bağıra” Geliyor!

Yorumu Çok Sevildi!

17 senedir müzikten hiçbir zaman vazgeçmeden mesleğini büyük bir aşkla yapan Ezel Amirova, kendine özgü sesi ve yorumuyla ön plana çıktı. Şarkılarını seslendirirken dinleyicilerin yüreğine dokunmayı başaran başarılı şarkıcı, Almanya’dan sonra Türk dinleyicilerinin de gönlünü fethetti.

Bodrum Tatilini Yaktı!

Yaşamına Almanya’da devam eden Ezel Amirova yoğun çalışma temposunun ardından biraz dinlenmeyi planlıyordu. Ancak dinleyicilerin yoğun isteği Ezel Amirova’ya tatlı bir sürpriz yaptı. Yaz aylarında menajerinin fazla iş olmayacağını söylemesi üzerine Bodrum’da bir otelde tatil rezervasyonu yaptıran Ezel Amirova, yoğun istek üzerine tatil planını başlamadan bırakmak zorunda kaldı ve otel için verdiği kaporada yandı. 18 farklı sahnede konseri olan ünlü şarkıcı “İşim her şeyden önemli yorulsam da durmak yok, işim bana her zaman tatil yaptırır, bizim cennet vatanımızda her mevsim güzel, memleketimde olayımda ben tadını çıkarırım.” açıklamasında bulundu.

Ezel Amirova Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler