Ana SayfaDedikoduAslı Bekiroğlu Furkan Palalı Aşkına Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Aslı Bekiroğlu Furkan Palalı Aşkına Son Noktayı Koydu!

Dizi aşkının gerçek olması hepimizin alışık olduğu bir durum. Geçtiğimiz günlerde bu söylentilere Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı’da dahil olmuştu. Sette tanışıp birbirlerine aşık oldukları iddia edilen ikili hakkında gerçekler ortaya çıktı. Aslı Bekiroğlu Furkan Palalı aşkına son noktayı koydu! Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı arasında ne var sorusunun cevabı haberimizde;

“Benim Tatlı Belam” Çok Sevildi

Geçtiğimiz haftalarda ilk bölümüyle ekranlarda olan”Benim Tatlı Belam” yazın en çok sevilen dizileri arasına girmeyi başardı. Senaryosuyla izleyicisini etkileyen dizinin başarılı oyuncu kadrosu da tüm dikkatleri üzerine çekerek seyirciyi her hafta ekran başına kitliyor.

Benim Tatlı Yalanım Dizisine Süpriz Bir Oyuncu Dahil Oldu!

“Benim Tatlı Yalanım” Setinde Aşk İddiası!

Dizide senaryo gereği yakınlaşmaya başlayan Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı birbirine çok yakıştırılmıştı. Buda ikili arasında gerçekte de bir aşkın başladığı iddiasını beraberinde getirdi. Bir süredir gündemde olan bu aşk iddiasına karşı tarafların sessizliği ise iddiaların iyice güçlenmesine neden olmuştu ki o sessizliği Aslı Bekiroğlu bozdu.

Furkan Palalı Kimdir?

Aslı Bekiroğlu Furkan Palalı Aşkına Son Noktayı Koydu!

Bir süredir Furkan Palalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Aslı Bekiroğlu  Asmalımescit’te bir mekan çıkışında erkek arkadaşıyla görüntülendi. Palalı ile aralarında bir şey olmadığının altını çizen Bekiroğlu, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşmış ve fotoğraftaki kişi benzerlik nedeniyle kuzeni sanılmıştı. Bu konu hakkında alay eden çift 2 aydır birlikte olduklarını dile getirdi.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler