Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'un Davası Neden Ertelendi?

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un Davası Neden Ertelendi?

Merve Boluğur bir süredir gözlerden uzak kalmayı tercih eden isimler arasında olsa da ara ara objektiflere yakalanıyor. Ancak hatırlarsanız ünlü oyuncu geçtiğimiz sene oynadığı bir projeyle ilgili olarak bir yapıma dava açmıştı. Uzun süren inceleme süreci sonunda Merve Boluğur’un şikayeti haklı bulundu ancak davası ertelendi. Peki Merve Boluğur’un davası neden ertelendi?

Sürprizler Merak Ediliyor

Geçtiğimiz ay Merve Boluğur bir AVM’de arkadaşlarıyla kahve içerken objektiflere yakalanmıştı. Kendisine sorulan sorulara samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu şimdilik netleşen bir proje olmadığını ancak yakın zamanda sürprizleri olduğunu söyleyerek bu konuda başka bir açıklama da yapmamıştı.

Merve Boluğur’dan Dikkat Çekici Paylaşım!

Merve Boluğur Aslan Filme Dava Açtı

Merve Boloğur geçtiğimiz sene “İçimdeki Fırtına” dizisiyle ekranlara gelmiş ancak dizi beklenen ilgiyi görmeyince 6. bölümde final yapmıştı. KDV hariç bölüm başına 45 Bin TL ödeme alması gereken Boloğur ise diziden 2 bölüm ücretini alamayınca bu konuyu mahkemeye taşımıştı.

Merve Boluğur’un Davası Neden Ertelendi?

Diziden hakkettiği ücreti alamaması nedeniyle mahkemeye başvuran ünlü oyuncu Merve Boluğur mahkeme tarafından haklı bulundu. Aslan Film’den toplamda 110 Bin TL alması gerektiğini belirterek, dizinin final yapmasıyla kendisine ücretinin ödenmediğini dilekçesinde belirten Boloğur’un davası hakim değişikliği nedeniyle ertelenmek durumunda kaldı.

Merve Boluğur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler