Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ açıkladı: Ateşli bir kadınım. Sarışınım, uzun bacaklarım var

İlgili Postlar

Pınar Altuğ açıkladı: Ateşli bir kadınım. Sarışınım, uzun bacaklarım var

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, özel hayatına dair merak edilenleri anlattığı bir röportaj verdi. Altuğ, ateşli bir kadın olduğunu ve cinselliğin hayatta çok önemli olduğunu itiraf etti. Detaylar haberimizde…

Yıllar süren ayrılığın ardından yeniden ekrana gelen Çocuklar Duymasın isimli dizide rol alan güzel oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, uzun süre konuşulacak dikkat çeken bir röportaj verdi.

Sarışın, uzun bacaklıyım

Pınar Altuğ, “Türkiye güzeli de seçildiğiniz halde ateşli değil de evin sevimli kızı gibi algılanıyorsunuz…” sorusuna “Hiç öyle değil. Sen doğru insanlarla konuşmamışsın! Bir kere fiziksel özelliklerim gereği ateşliyim; sarışın, uzun boylu, uzun bacaklıyım… Ama ruhum hiç o seksapeli öne çıkarıp bir yere gelmeye uygun olmadı.” yanıtını verdi.

Cinsellik olmadan hayat olur mu?

Cinselliğin hayatta çok önemli olduğunu vurgulayan Pınar Altuğ, “Cinsellik, hayatın dışında tuttuğunuz bir şey mi?” sorusuna “Tam tersi. Cinsellik olmadan hayat olur mu? Asla olmaz. Benim seksapelimi ön plana çıkarıp bununla iş yapmıyor olmam, ruhumun öyle olmadığı anlamına gelmiyor.” şeklindeki sözleri ile yanıt verdi.

Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum

Soruları samimiyetle yanıtlayan Altuğ, “Yani anne olup 40 yaşı geçtikten sonra bile libidonuz yüksek…” sözlerine karşılık “Herhalde. İşin o tarafını kullansaydım eğer, oooo… Ama bir şey elde etmek için seksapelimi değil, tatlı dil ve zekâmı kullanırım. Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayı seviyorum. Eğer kameraların önünde kocamın kucağına oturup öpmediğim için cinsiyetsiz addediliyorsam bundan memnunum.” dedi.

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Yağmur Atacan ile evli ve bir çocukları var. Ünlü çift, sık sık aralarındaki yaş farkı ile gündeme geliyordu.

Pınar Altuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler