Ana SayfaDedikoduPascal Nouma itiraf etti: Ayak fetişistiyim!

İlgili Postlar

Pascal Nouma itiraf etti: Ayak fetişistiyim!

Türkiye’nin sempatik isimlerinden Pascal Nouma bomba gibi bir itirafta bulundu. Nouma, verdiği röportajda cesur bir şekilde ayak fetişisti olduğunu itiraf etti. Eski futbolcu, “Ayak fetişistiyim, bunu saklamıyorum.” dedi. İşte detaylar…

Eski futbolcu Pascal Nouma, uzun süre konuşulacak gibi görünen bir itirafta bulundu. Uzun yıllardır ülkemizde yaşayan ve çok kişi tarafından sevilen eski futbolcu Pascal Nouma, verdiği röportajda kendisi ile ilgili çok özel açıklamalarda ve itiraflarda bulundu.

Ayak fetişistiyim, bunu saklamıyorum

Pascal Nouma, röportajında ayak fetişisti olduğunu itiraf ederek “Ayak fetişistiyim, bunu saklamıyorum.” dedi.

Sevgililerinin kıyafetlerine karışmadığını da söyleyen Pascal Nouma, “İkimizinde başını belaya sokacak derecede olmamalı.” diye belirtmeyi de ihmal etmedi.

Geçmiş yıllarda çok sayıda kadınla çapkınlık turlarında yakalanan ve adı ‘çapkın’a çıkan Pascal Nouma’ya “Eskiden çok kadınla görünürdünüz. Çapkın Pascal duruldu mu?” sorusu soruldu. Nouma, bu soruya “Durulmadım. İşi çözdüm, artık görünmüyorum! Şaka bir yana kadın-erkek ilişkilerinde sorun yaşayan bir tip hiç olmadım. Kadınlarla iyi anlaşıyorum.” diye yanıt verdi. Nouma’nın açıklamaları uzun zaman konuşulacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler