Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYeni Blade Filmi Ertelendi

İlgili Postlar

Yeni Blade Filmi Ertelendi

2019 yılından beri Blade filminin vizyona girmesi bekleniyor. Son bilgilere göre film yeniden ertelenecek. İşte detaylar.

Blade filmi için 2019’da başlayan bekleyiş devam ediyor. 2023 ya da 2024’te vizyona girmesine kesin gözüyle bakılmasına rağmen beklenen olmadı. Üstelik gelen son bilgilere göre film için yeni bir erteleme kararı daha alındı.

Blade Filminin Ertelenmesinin Nedeni Ne?

Son dönemlerde süper kahraman filmlerinin vizyonda başarısız sonuçlar alması dikkat çekiyordu. Öyle ki son olarak paylaştığımız Madame Web filmi de düşük hasılatlarıyla dikkat çekmişti. Tüm bunlar ise yeni filmler için de büyük engel teşkil ediyor. Marvel tarafından yapılan revizyonlar ile filmlerin vizyona girişi de ertelenirken Blade filmi de benzer bir süreç yaşıyor. Uzun süreden beri beklenen Blade filminin sürekli ertelenmesi ve beklenen film yerine farklı süper kahraman filmlerinin vizyonda olması izleyenlerin de tepkisin çekiyor.

Yeni Blade Filmi Ertelendi
Yeni Blade Filmi Ertelendi

Blade 2025’te Gelecek

Blade filmi için ilk tanıtım 2019’da yapılmıştı. Comic-Con’da yapılan tanıtım ile birlikte 2023’ün sonların filmin vizyona gireceği belirtilmişti. Ancak yapılan ilk erteleme sonrasında filmin 2024 Eylül ayında vizyonda olacağı ifade edilmişi. Şimdi ise yeni bir duyuru daha yapıldı. Bu duyuru ile filmin 14 Şubat 2025’te vizyonda olacağı belirtildi. Ancak bu erteleme kararı sonrasında gündemde yer alan bazı yorumlarda 2025’te de filmin yetişmesinin mümkün olmadığı ifade edildi. Bu konuda yapılan açıklamalar ise Jeff Sneider’e ait. Filmin söylendiği gibi 2025’te yayınlanmayacağını söyleyen Sneider, en yakın tarihin 2026 olduğunu ifade etti.

2025 yılında 4 farklı filmin vizyon planının olması bugüne kadar rastlanan bir durum değil . bu nedenle bu filmlerden birisinin ertelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bu kadar erteleme sonrasında 2016’da yayınlanan bir Blade filminin ne kadar ilgi çekeceği de soru işareti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler