Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerİddialı Yapımdan Bomba Üstüne Bomba! Melis Sezen de katılıyor!

İlgili Postlar

İddialı Yapımdan Bomba Üstüne Bomba! Melis Sezen de katılıyor!

Bir Cumhuriyet Şarkısı adlı film adeta ünlüler geçidine döndü. Melis Sezen’in de kadroya dahil olduğu açıklandı.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak hazırlanan Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi için hazırlıklar devam ediyor. Türkiye’de Cumhuriyet sonrasına ışık tutacak olan film, 1930’lu yıllarda yaşananları ekranlara taşıyacak. Bugüne kadar pek çok isim ile anlaşma sağlayan yapım ekibi, bir ünlü oyuncuyu daha açıkladı. yapılan son açıklamada son dönemlere damga vuran oyunculardan olan Melis Sezen ile anlaşma sağlandığı ifade edildi.

İddialı Yapımdan Bomba Üstüne Bomba! Melis Sezen de katılıyor!
İddialı Yapımdan Bomba Üstüne Bomba! Melis Sezen de katılıyor!

Bir Cumhuriyet Şarkısı’nda Yok Yok!

Bir Cumhuriyet Şarkısı adlı filmde; Ertan Saban, Birce Akalay ve Salih Bademci’nin yer alacağı açıklanmıştı. Melis Sezen’in de kadroya dahil olmasıyla birlikte film ünlüler geçidine döndü. Üstelik kulislerden gelen son bilgilerde Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi için diğer ünlü oyunular ile görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Birce Akalay, ilk Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid olarak karşımıza çıkacak. Filmin bir diğer başrol oyuncusu Ertan Saban, yapılacak özel makyajlarla Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak.  Salih Bademci ise Ahmet Adnan Saygun rolünü üstlenecek. Filme son olarak dahil olan Melis Sezen ise Ahmet Adanan Saygun’un eşi piyanist Mediha Hanım olacak.

Oyuncu Kadrosundaki Hareketlik Sürüyor

Filmle ilgili daha önce de oyuncularla ilgili değişiklikler gündeme gelmişti. Salih Bademci yerine Boran Kuzum’u filmde rol alacağı belirtilirken son değişiklikler sonrasında Kuzum yerine Salih Bademci ismiyle anlaşma sağlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler