Ana SayfaDedikoduSelen Görgüzel: Zayıflamak İçin Aşık Olup Ayrılmam Lazım

İlgili Postlar

Selen Görgüzel: Zayıflamak İçin Aşık Olup Ayrılmam Lazım

Hamdi Alkan’la yollarını ayıran Selen Görgüzel, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen hücre enjekte ettiren ve vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını açıklayan şarkıcı, son zamanlarda iştahının arttığını söyledi. Görgüzel’in zayıflamak için geliştirdiği formül dikkat çekti. Selen Görgüzel “Zayıflamak için aşık olup ayrılmam lazım” açıklamasını yaptı. İşte o açıklamalar;

“Evlilik İnsan Doğasına Aykırı”

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor. Tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, evlilikle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Bekarlığa alıştım. Keşke daha önce bakar kalsaymışım, keşke hiç evlenmeseymişim. Bence evlilik kesinlikle insan doğasına aykırı bir şey.

“Feyzalsınlar, Aldatmasınlar”

Bikinili fotoğrafını paylaştıktan sonra aldığı olumsuz yorumlar sorulan Selen Görgüzel, hakkındaki eleştirilere; “Ben hiç aldatılmadım. Ne güzel sporumuzu yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz, iyi görünüyoruz. Böyle yorum yazanlar feyz alıp kendilerine baksınlar. Aldatılmazlar işte ondan sonra, böyle yağlı göbekli gezmezler” diye yanıt vermişti.

Görgüzel; “Bu et, kemik yok olacak gidecek, önemli olan bizim ruhani benliğimiz. İyi hissettiğim her şeyi paylaşmayı seviyorum. Sesimi de makyajımı da paylaşıyorum. 40 yaşında çocuk doğurmuş bir kadın olarak kendi bedenine saygı duyup bunu da paylaşmayı seviyorum. Bu teşhir amaçlı değil. Bu iyi bir şey. Benim bedenimden eğer ki başka insanlar etkileniyorsa ben o insanın namusunu korumak zorunda değilim. Ben, o namuslu olacak diye kendimi kapamak zorunda değilim. O kendi beynini kapatacak bana insan gözüyle bakacak. O insanları takmayacağım, saygı duymayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Bir süredir kariyerine şarkıcılıkla devam eden Selen Görgüzel, önceki gün Nişantaşı Citys’teydi. Güzelliğini annesine ve babasına borçlu olduğunu söyleyen şarkıcı, daha güçlü ve dinç olmak için yaptıracağı tedaviyle duyanları şaşırttı.

Selen Görgüzel’in Gençlik Sırrı

Vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söyleyen ünlü isim, “Ayılar altı ay yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu hayvanların kanının insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum bunu yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş” dedi.

Selen Görgüzel: Zayıflamak İçin Aşık Olup Ayrılmam Lazım

Görgüzel, yeni yıl için kıyafet provasına geldiği Nişantaşı Citys’te objektiflere yansıdı. Bu sıralar iki heyecanı bir arada yaşadığını, hem yeni single çıkaracağını hem de bir dizi projesinde yer alacağını açıklayan Selen Görgüzel “Hem yeni şarkım çıkacak hem de bir dizi projesiyle ekranlara geleceğim. Merak uyandırmak için söylemiyorum ama sürprizi büyük bir proje. Ortalık kasıp kavrulacak” diye konuştu.

Yoğun iş temposundan dolayı aşka vakit ayıramadığını da sözlerine ekleyen ünlü oyuncu ve şarkıcı, aldığı kilolarını vermek için ise aşk acısına ihtiyacı olduğunu söyleyip şöyle devam etti; “İşten güçten koşturmadan aşka vakit kalmıyor ama bir an önce aşık olup ayrılmak istiyorum. Çünkü çok güzel zayıflıyorum böylelikle. ‘Bir aşık olup ayrılsam da şöyle bir aşk acısı çeksem’ diyorum. Bu ara iştahım çok açıldı acilen bir aşk acısına ihtiyacım var. İştahımın kapanması lazım”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler