Ana SayfaDedikoduHepsi Belgeseli Neden İptal Oldu? Yasemin Yürük Açıkladı

İlgili Postlar

Hepsi Belgeseli Neden İptal Oldu? Yasemin Yürük Açıkladı

Hepsi adıyla Türkiye’de büyük beğeni kazanan ancak sonrasında dağılan grup için belgesel yapımı planlanıyordu. Ancak projenin iptal olduğu ortaya çıktı.

Hepsi adıyla bir araya gelen kadın sanatçılar bir döneme damga vurmuştu. Eren Bakıcı, Cemre Kamer, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük’ün ortaya çıkarttığı Hepsi grubu popüler şarkıları ve uyumlarıyla dikkat çekmişti. İlk şarkılarını 2005 yılında çıkaran grup Yalan gibi popüler şarkılarıyla Türkiye’de en çok dinlenen şarkılara imza atmıştı. Ancak Eren Bakıcı’nın köyde yaşamaya başlamasıyla birlikte grup bir araya gelemeyince dağılmıştı. Yıllar sonrasında grupla ilgili belgesel çekilmesi gündeme geldi. Projeyle ilgili tüm grup üyeleriyle görüşmeler yapılırken ilginç bir durum ortaya çıktı.

Hepsi Belgeseli Neden İptal Oldu? Yasemin Yürük Açıkladı
Hepsi Belgeseli Neden İptal Oldu? Yasemin Yürük Açıkladı

Yasemin Yürük’ten Belgesel Açıklaması

Konuyla ilgili açıklama yapan Yasemin Yürük projenin iptal edildiğini resmen duyurdu. Şu anda spor eğitmenliği yapan Yasemin Yürük, belgesel projesinin olduğunu doğruladı. Grup üyelerinden birisinin kabul etmemesi nedeniyle projenin iptal edilmek durumunda kaldığını söyleyen Yürük, “Saygı duyuyoruz, kimseye zorla bir şey yaptıramayız. Bu sene 20’nci yılımız olacaktı, yazık oldu. Onlarla sahnede olmayı çok özlüyorum, biz bir bütündük ve sahnede gözlerimizden ne yapmamız gerektiğini anlardık. Çok uğraştım tekrar birleşmek için ama ikna edemedim, yapacak bir şey yok.” dedi.

Belgesel projesinin iptal edilmesi sonrasında biyografi üzerine bir proje üzerinde çalışmalara başlandığını söyleyen 37 yaşındaki ünlü isim projenin gerçekleşmesi halinde dijital bir platformda yayınlanacağını belirtti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler