Ana SayfaDedikoduUğur Dündar'a Dilara Gülatan’dan Bir Şok Daha

İlgili Postlar

Uğur Dündar’a Dilara Gülatan’dan Bir Şok Daha

Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara Gülatan yeni bir açıklama yaptı. Gülatan DNA raporuna itiraz edeceğini açıkladı.

Uğur Dündar’a babalık davası açmasıyla bir anda Türkiye’nin gündeminde yer alan Dilara Gülatan, konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. ATV’de ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen dosya kapsamında programa bağlanan ve gündemdeki konularla ilgili son durumu aktaran Dilara Gülatan, davadan vazgeçmeyeceğini duyurdu.

“Senin Baban Uğur Dündar”

Annesinin kendisine babasının Uğur Dündar olduğunu söylediğini vurgulayan Dilara Gülatan, Adli Tıp Kurumu sonucuna itiraz edeceğini ve bu konudaki mücadelesini sürdüreceğini söyledi. 2 yıl önce açılan ve sonuçlanan babalık başvurusunda Adli Tıp Kurumu Dilara Gülatan ile Uğur Dündar örnekleri arasında herhangi bir bağ bulunmadığını duyurmuştu. Uğur Dündar olayların gündeme gelmesi sonrasında ise konuyla ilgili açıklama yapmak durumunda kalmış ve gündemdeki iddiaları yalanlamıştı. Metin Akpınar’ın Kızının Ablasının Babası Uğur Dündar mı? başlıkla duyurduğumuz haberde Uğur Dündar tüm süreci anlatmıştı.

Uğur Dündar'a Dilara Gülatan’dan Bir Şok Daha
Uğur Dündar’a Dilara Gülatan’dan Bir Şok Daha

“Annem Bana Her Şeyi Anlattı”

Programa telefon ile bağlanan Dilara Gülatan ise 40 yıldan beri mücadele verdiklerini ve yardım istediklerini söyledi. Annesinin Türkiye’de yaşamak istemediği için Almanya’ya gittiğini ancak gitmeden önce her şeyi kendisin anlattığını belirten Gülatan, “Bizim sesimiz 40 yıldır çıkıyor. Biz hep yardım istedik. Annem bizimle aynı ülkede yaşamak istemediği için Almanya’ya taşındı. Annem 17-18 sene önce bana nasıl tanıştıklarını, nasıl vakit geçirdiklerini ve nasıl aşık olduğunu anlatmıştı. Ben de bana neden o adamla yaşadıklarını anlatıyorsun ben babamı bulmak istiyorum dediğimde ‘Senin baban o’ demişti. Davada gizlilik olduğu için bildiğim diğer detayları anlatamıyorum. Ben annemin söylediklerinden dolayı dava açtım. Uğur Bey ile görüştüğümüzde beni anladığını ve yanımda olduğunu söyledi. Kendisini manevi baba olarak görebileceğimi de söyledi. Biz davamıza devam ediyoruz, itirazımızı yaptık. Benim babamı bulma konusunda durumum vahim. Ablamızın babasını da bilmiyoruz, annem de söylemiyor.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Gülatan için yardımda bulunabileceğini belirten Uğur Dündar’ın bu çıkış sonrasında nasıl bir açıklama yapacağı ise merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler