Ana SayfaDedikoduMetin Akpınar'ın Kızının Ablasının Babası Uğur Dündar mı?

İlgili Postlar

Metin Akpınar’ın Kızının Ablasının Babası Uğur Dündar mı?

Metin Akpınar’ın evlilik dışı olduğu dünyaya gelen kızının yeni açıklamaları sonrasında gözler Uğur Dündar’a çevrilmişti. İşte konuyla ilgili yaşanan sıcak gelişmeler.

Evlilik dışı birlikteliği sonrasında bir çocuğun dünyaya geldiği haberleri ile gündeme gelen Metin Akpınar, tüm Türkiye’de manşet olmuştu. Bu birliktelikten dünyaya gelen Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarıyla yıllar sonrasında büyük bir gerçek ile karşı karşıya kalan Metin Akpınar, yapılan testler sonrasında durumu kabul etmişti. Şimdi ise Duygu Nebioğlu ablasıyla ilgili benzer bir durumun yaşandığını söyledi. Farklı kaynaklarda yer alan haberlerde ablasının evlilik dışı ünlü ismin kızı olduğu belirtilirken Uğur Dündar ismi gündeme geldi. “Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya’daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” diyerek ablasıyla ilgili gerçeği açıklayan Nebioğlu’nun açıklamaları sonrasında bu ünlü ismin kim olduğu merak edilmişti.

İddiaların odağında yer alan Uğur Dündar ise bugün resmi hesabından açıklama yaparak iddiaları yalanladı ve kişinin kendisi olmadığını söyledi.

Metin Akpınar'ın Kızının Ablasının Babası Uğur Dündar mı?
Metin Akpınar’ın Kızının Ablasının Babası Uğur Dündar mı?

Uğur Dündar’dan İddialara Açıklama

Uğur Dündar bugün yaptığı açıklama ile mahkemelik olan ismin kendisi olduğunu kabul etti. Mahkemenin aldığı gizlilik kararı nedeniyle bugüne kadar açıklama yapmadığını belirten ünlü gazeteci, kendisi hakkında iddiaların gündeme gelmesi nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu ve Adli Tıp Kurumu kararı ile iddiaların gerçek olmadığının kanıtlandığını söyledi. Uğur Dündar açıklamasında “Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son söze söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Uğur Dündar’ın bu açıklamaları sonrasında Duygu Nebioğlu cephesinden henüz açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler