Ana SayfaDedikoduYılmaz Erdoğan’ın Aşk Yaşadığı Ünlü İsim Belli Oldu

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan’ın Aşk Yaşadığı Ünlü İsim Belli Oldu

Yılmaz Erdoğan kimle aşk yaşadığı merak edilirken bir programa konuk olan sevgilisi ilişkilerini itiraf etti. İşte detaylar.

Bu yıl İnci Taneleri adlı projesiyle ekranlara dönen ve oyunculuk performansıyla da dikkat çeken Yılmaz Erdoğan’ın kendinden yaşça küçük bir kişiyle ilişki yaşadığı iddia ediliyordu. Gündemde yer alan bu iddialarda ünlü ismin kim olduğu merak edilirken Cansu Taşkın katıldığı bir programda ilişkisini itiraf etti. Böylece Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın birlikte olduğu da ortaya çıktı.

Yılmaz Erdoğan’ın Aşk Yaşadığı Ünlü İsim Belli Oldu
Yılmaz Erdoğan’ın Aşk Yaşadığı Ünlü İsim Belli Oldu

Cansu Taşkın’dan Yılmaz Erdoğan İtirafı

Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını katıldığı bir programda itiraf eden Cansu Taşkın, Pınar Kerimoğlu’nun programında sessizliğini bozdu. Son dönemlerdeki aşk iddialarının kendisine sorulması üzerine  “Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?” sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek “Gerçek… Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan” dedi.

Bu açıklaması ile Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını net bir şekilde belirten Cansu Taşkın, ilişkisi ve Yılmaz Erdoğan’la ilgili detay vermek istemediğini söyledi. İlişkisinde her şeyin yolunda gittiğini de söyleyen Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan’ın kelime ve anlamlarına çok dikkat ettiğini, hata yaptığında kendisini de uyardığını aktardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler