Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Survivor Turabi’yi Engellemiş!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Survivor Turabi’yi Engellemiş!

Survivor Turabi’den Acun Ilıcalı’ya yapılan çağrıda Ilıcalı’nın Turabi’yi engellediği ortaya çıktı. İşte o açıklamalar…

Survivor All Star’dan sakatlık yaşaması sonrasında ayrılmak zorunda kalan Turabi Çamkıran, Survivor’la ilgili mesajlar atmaya devam ediyor. Yarışmacının son açıklamasında ise hedefinde Acun Ilıcalı vardı. Sakatlığı geçtikten sonra yeniden Survivor’da olacağını ve tüm yarışmacıları geride bırakıp yeniden şampiyon olacağını öne süren Turabi, önündeki engelin Acun Ilıcalı olduğunu ifade etti.

“Elenmesine Üzüldüm”

Survivor All Star’daki son elemede Yiğit Poyraz’ın elenmesine değinen Turabi, Yiğit’in çok iyi bir yarışmacı olduğunu ancak elenmesinden dolayı üzüldüğünü ifade etti. Sonraki sezonlarda Yiğit’in çok daha iyi bir performans ile geri döneceğini belirten Turabi, sonrasında ise kendi dönüşü ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı Survivor Turabi’yi Engellemiş!
Acun Ilıcalı Survivor Turabi’yi Engellemiş!

Survivor All Star’a yeniden katılmak istediğini net bir şekilde dile getiren Turabi, konuyla ilgili olarak Acun Ilıcalı ile görüşemediğini ve kendisini engellediğini belirtti. “Bir gün geri döndüğümde tüm düellolara gire gire finale gideceğim ve o kupayı tüm düelloları kazanmış birisi olarak alacağım. Tabii bunun gerçekleşebilmesi için Sayın Acun Ilıcalı’nın engelimi kaldırıp, telefonlarıma bakması lazım. Ya çok meşgul o yüzden telefonlarımı açmıyor, ya da bana yanlış numara verdi.” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren Turabi, gözlerin Acun Ilıcalı’ya çevrilmesine neden oldu.

Sözlerinin sonunda ise Survivor’daki mevcut durumu değerlendiren Turabi, Berna, Hakan ve Sercan’ın en tehlikeli yarışmacılar olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler