Ana SayfaDedikoduYunus Emre'nin Eşi Beria Özden'e Fuhuş ve Uyuşturucu Suçlamaları

İlgili Postlar

Yunus Emre’nin Eşi Beria Özden’e Fuhuş ve Uyuşturucu Suçlamaları

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Yunus Emre’nin eşi Beria Özden için Yağmur Sarnıç’tan şok suçlamalar geldi. İşte okuyan herkesin şaşkınlık yaşadığı o açıklamalar…

Survivor All Star 2024’te yer alan Yunus Emre’nin Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlaşması sonrasında Beria Özden devreye girdi. Sosyal medyada ve programlardaki açıklamalarıyla arka arkaya Türkiye gündeminde yer alan Beria Özden için devreye Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç girdi. Yağmur Sarnıç Beria Özden için kullandığı ifadeler ile herkeste büyük şaşkınlık yaratırken bu açıklamalara Özden’den çok net bir yanıtın gelmemesi de dikkat çekti.

Yunus Emre Evlenmek Zorunda Kaldı

Adadaki yaşantısında Aleyna ile yakınlık kurması nedeniyle tepki çeken Yunus Emre, Yağmur Sarnıç’ın iddialarına göre şantaj nedeniyle Beria Özden ile evlenmek zorunda kaldı. “Şantaj yaparak evlendi çocukla. Yunus Emre mecbur kaldı da bununla evlenmek zorunda kaldı. Çünkü bu kadın insanları gizli kayıt altına alıp şantaj yapan biri. Yunus bana hepsini anlattı, bende kayıtları duyuruyor. “ diyerek bu durumu aktaran Yağmur Sarnıç, üstelik Beria Özden’in uyuşturucu madde satışı yaptığını ve fuhuş olaylarıyla da yakından ilgilendiğini öne sürdü.

Yağmur Sarnıç'tan Beria Özden'e Olay Suçlamalar! Fuhuş, Uyuşturucu….
Yağmur Sarnıç’tan Beria Özden’e Olay Suçlamalar! Fuhuş, Uyuşturucu….

Bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından “Bu kadın benim arkadaşımın evinde fuhuş yapan biriydi çok eski tanırım. Bana da yaptı şantaj ve beni aklınca Funda denen hasmıma satıyor. Ben acıdım bu sokakta kaldı bunu evime aldım. Bu kadına inanmayın yalancı, sahtekar, şantajcı, kayıtçıdır. Ayrıca bu kadın insanlara uyuşturucu madde temin ettiğine dair yazışmaları mevcuttur. Yunus masumdur bu kadın ona şantaj yapıyor. Onun üzerinden prim yaparak ünlü olma peşinde benim bunun fuhuş yaptığına ve temin ettiğine dair kanıtlarım ve tanıklarım var.” açıklamalarını yapan Yağmur Sarnıç, Yunus Emre için üzüldüğünü de aktardı.

Yunus Emre’nin masum olduğunu ve mağdur edilmesine karşı da üzüldüğünü söyleyen Yağmur Sarnıç, durumların aynı şekilde devam etmesi halinde kayıtları açık bir şekilde paylaşacağını açıkladı. Açıklamaları sonrasında WhatsApp üzerinden Beria Özden’in kendisini arayarak şantajda bulunduğunu da ifade eden Yağmur Sarnıç, kimseden korkmadığını ve geri vites yapmayacağını belirtti.

Tüm bu iddialar sonrasında gözlerin çevrildiği Beria Özden ise iddiaların geçerli olmadığını ve Yağmur Sarnıç’ın yalan attığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler