Ana SayfaDedikoduHande Sarıoğlu’dan Ayşe Hatun Önal'a Şok Sözler! "Metressin!”

İlgili Postlar

Hande Sarıoğlu’dan Ayşe Hatun Önal’a Şok Sözler! “Metressin!”

Ayşe Hatun Önal’ın sosyal medya hesabından paylaşarak hemen sildiği fotoğraf sonrasında tartışmalar başladı ve ortalık adeta karıştı… İşte tüm detaylar…

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Ayşe Hatun Önal , sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Mehmet Ali Çebi ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşan ünlü isim, bu fotoğrafa da “Kocam benim seni çok seviyorum” notunu düştü. Bu paylaşım kısa süre içerisinde büyük dikkat çekerken Ayşe Hatun Önal’ın aşk hayatına dair hiçbir detay bilinmiyordu. Ünlü ismin aşk yaşadığı da gündeme gelmemişti. Ancak bu fotoğraf sonrasında Ayşe Hatun Önal’ın aşk yaşadığı ortaya çıkmış oldu. Fotoğraftaki kişiyi kocası olarak tanıtan ve onu çok sevdiğini söyleyen şarkıcı, bu paylaşımı kısa süre sonra sildi.

Hande Sarıoğlu’dan Ayşe Hatun Önal'a Şok Sözler! "Metressin!”
Hande Sarıoğlu’dan Ayşe Hatun Önal’a Şok Sözler! “Metressin!”

Ancak sosyal medyada dikkat çektiği gibi farklı tartışmaların da ortaya çıkmasına neden oldu. Zira şarkıcının kocam olarak paylaştığı Mehmet Ali Çebi’nin Selin Demiratar ile evli olduğu ve çiftin boşanmadığı ortaya çıktı. Fotoğraf nedeniyle yoğun eleştiri alan Ayşe Hatun Önal’a en ağır tepkilerden birisi ise Hande Sarıoğlu’ndan geldi.

“Sen Metressin”

Söylemezsem Olmaz programında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hande Sarıoğlu’na açıklamalarıyla Ayşe Hatun Önal’a ağır sitemde bulundu. 2020 yılında Mehmet Ali Çebi ile Selin Demiratar ile evlendiğini açıklayan Sarıoğlu, şarkıcının paylaşımında ‘Kocam’ ifadesine yer vermesine tepki gösterdi. “O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şu an metressin pardon da. Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi yıllar önce aşk yaşamıştı. Daha sonra Çebi, Selin Demiratar ile evlenmişti. Bunun bir usulü olmalı. Çebi’nin gidip boşanması lazım iki kişinin kocası olamazsın” diyerek Önal’a yönelik farklı bir yaklaşımda bulunan ünlü isim, sosyal medyada da destek gördü.

Bu paylaşım ve açıklamalar sonrasında ise çiftten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler