Ana SayfaDedikoduCeyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın Arasına O İsim mi Girdi?

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın Arasına O İsim mi Girdi?

Geçtiğimiz yıl boşanan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak ihanet iddiaları ile gündeme geldi. Çiftin arasına ünlü oyuncunun girdiği konuşuluyor.

2015 yılında hayatlarını birleştiren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, mutlu hayatlarıyla Türkiye gündeminde yer alıyordu. Ancak 2023 yılında çiftin yaşadığı sorunların ardından boşanması gündem olmuştu. Çift ayrılık sonrasında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak gelen son bilgilere göre Bülent Şakrak’ın gönlünü kaptırması ilişkinin sona ermesine neden olmuş.

Bülent Şakrak’la Esra Akpınar Yakınlaşması

Temiz Magazin’de yer alan son bilgilere göre Bülent Şakrak, Esra Akpınar ile yakınlaştı. İkili en son Maviye Sürgün adlı projede yer almıştı. Proje boyunca birlikte vakit geçiren ikilinin yakınlık kurduğu konuşulurken Bülent Şakrak bu durum sonrasında proje dönüşünde eşine ayrılmak istediğini söylediği iddia edildi. Menajer ve oyuncu olarak Türkiye’de tanınan Esra Akpınar, bu konulara yönelik bugüne kadar hiç bir açıklama yapmadı. Ancak Bülent Şakrak’ın boşanması sonrasında çiftin birlikteliklerine başladığı ve ilişkilerini boşanma nedeniyle gizli tutmak istedikleri öne sürüldü.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın Arasına O İsim mi Girdi?
Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın Arasına O İsim mi Girdi?

Çiftin boşanması sonrasında aşk konusuyla ilgili ilk açıklama Ceyda Düvenci’den gelmiş ve oyuncu “Tabii ki aşık olacağım, daha 46 yaşındayım” demişti. İki isim de herhangi bir açıklama yapmazken son iddialar sonrasında gözler ikiliye çevrildi.

Mutlu bir ilişki yaşadığı düşünülen çiftin, evliliklerinden 2 çocuğu dünyaya gelmişti. Türkiye’de örnek olarak gösterilen çiftin yaşadığı tüm bu gelişmeler, ihanet ve aldatma gibi pek çok spekülasyona da yol açmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler