Ana SayfaDedikoduSurvivor'da Yunus Emre Diskalifiye Edilecek mi?

İlgili Postlar

Survivor’da Yunus Emre Diskalifiye Edilecek mi?

Survivor’da son bölümlere Yunus Emre’nin küfürleri ve sert ifadeleriyle dikkat çeken Yunus Emre’nin diskalifiye edileceği öne sürüldü.

Survivor’da son dönemlerde gerilim yeniden yükseldi. Yunus Emre’nin başrollerde yer aldığı bu gerilimlerde son sözü Acun Ilıcalı söylerken bu sözler sonrasında Yunus Emre’nin yarışmada devam edemeyeceğine yönelik pek çok spekülasyon gündeme gelmeye başladı.

Yunus Emre’nin Küfürleri Durdurulamadı

Survivor’da en son Ogeday ile yarış sonrasında karşı karşıya gelen Yunus Emre, Ogeday’ın sözleri sonrasında sinirlerine hakim olamadı. Arka arkaya attığı küfürler sonrasında araya prodüksiyon girdi. Prodüksiyonun uyarılarına da aldırış etmeyen Yunus Emre sonrasında zorla oyun alanından çıkarılmıştı. İkili arasında yaşananlar dahi elenme için bir neden olabilecekken konseyde Yunus Emre sözleriyle yine gündemde yer aldı.

Survivor'da Yunus Emre Diskalifiye Edilecek mi?
Survivor’da Yunus Emre Diskalifiye Edilecek mi?

Avatar Atakan’ın Poyraz ile ilgili yaptığı açıklamada “Onlar ceza vermesin. Senin cezanı ben vereceğim.” demesi üzerine Yunus Emre araya girdi. Benzer tehditlerini ve ithamlarını konseyde Acun Ilıcalı’nın karşısında da gösteren Yunus Emre’nin bu sözlerine Ilıcalı’dan tepki yüksek oldu. Bu sözleri sert bir şekilde kesen Acun Ilıcalı, “Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır.” dedi.

Arka arkaya yaşanan olaylar sonrasında ağır cezalar alan Yunus Emre’nin yarışmadan ayrılmak istemesi nedeniyle böyle bir davranış içerisinde olduğu öne sürüldü. Acun Ilıcalı’nın söylediği bu son sözler sonrasında Yunus Emre’nin biletinin kesildiği ve önümüzdeki günlerde konsey kararı ile Yunus Emre’nin yarışmadan diskalifiye edileceği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler