Ana SayfaDedikoduHadise Yeni Anlaşma İmzaladı: Böyle Bir Kazanç Yok!

İlgili Postlar

Hadise Yeni Anlaşma İmzaladı: Böyle Bir Kazanç Yok!

Ünlü şarkıcı Hadise, Türkiye’de yeni anlaşmasıyla gündemde. Hadise’nin 3 firma ile 1 yıllık anlaşmasında çok yüksek ücret alacağı ortaya çıktı.

Türkiye’de sahne performansı, açıklamaları ve aşk yaşantısı ile yakından takip edilen Hadise, yeni bir anlaşma yaptı. 3 şirket ile 1 yıl geçerli olacak anlaşma gerçekleştiren sanatçının alacağı ücret ise yok artık dedirtti. Müzik kariyerinin yanı sıra çalkantılı aşk yaşantısıyla sosyal medyanın ilgi gösterdiği isimlerden birisi olan Hadise, yüksek takipçi sayısıyla da dikkat çekiyordu. Tüm bunlar ünlü isimlerin yaptığı anlaşmaları da doğrudan etkiliyor.

Hadise’nin Yeni Anlaşmadan Kazancı 300 milyon TL!

Aramızda Kalmasın adlı programda yer alan habere göre Hadise, aralarında mücevher firmasının da yer aldığı 3 şirket ile reklam anlaşması imzaladı. 1 yıl boyuna geçerli olacak anlaşma kapsamında ünlü şarkıcının alacağı ücret ise 300 milyon. Her birinde 1 milyon dolarlık bir para alacak olan ünlü oyuncu, dolar kuruna bağlı olarak daha yüksek bir kazanç da elde edebilir. Anlaşmanın yüksek ücretle tamamlanmasının yanı sıra dolar üzerinden gerçekleştirilmesi de dikkat çekti.

Hadise Yeni Anlaşma İmzaladı: Böyle Bir Kazanç Yok!
Hadise Yeni Anlaşma İmzaladı: Böyle Bir Kazanç Yok!

237.5 Milyon Kazanmıştı

Yaz aylarında en çok konser veren isimlerden biriis olan Hadise, bu konserlerden de ciddi bir gelir lede etmişti. Yapılan açıklamalarda 237.5 milyon liralık bir gelir elde eden şarkıcının bu yaz da yine hareketli bir turne programıyla sevenleriyle buluşması bekleniyor. Türkiye’nin en çok kazanan isimlerinden birisi olan Hadise, yeni şarkılarıyla da beğeni kazanmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler