Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'nın Annesinin Yasak Aşkı Belgelendi

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Annesinin Yasak Aşkı Belgelendi

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın Kenan Tosun ile aşkı belgelendi. Çift, el ele görüntülendi.

2023 yılının yaz aylarında en çok konuşulan aşk iddiaları arasında Serenay Sarıkaya‘nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un ilişkisi yer almıştı. İhanet iddiaları eşliğinde büyük gündem olan bu olay sonrasında Cansu Tosun’un annesi Serpil Tepe iddialara yönelik açıklama yaptı. açıklamasında ihanet iddialarını doğruladı. Bu açıklamalar ile Kenan Tosun ile Ümran Seyhan arasında ilişki yaşandığı iddiaları da doğrulanmış oldu.

Yasak Aşk İddialarını Doğruladı

Bu açıklamalar sonrasında magazin muhabirleriyle bir araya gelen Kenan Tosun, iddialara son noktayı koyarak “Serpil ile boşandık. Kimsenin haberi yok. İlk defa söylüyorum. Anlaşmalı olarak boşandık. O konu kapandı. Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz, Ümran Hanımla beraber ve mutluyuz. Sizler bir şeyler yazıyorsunuz ama öyle bir şeyler yok. Üç aydır birlikte yaşıyoruz. Yerimiz belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küslük yok.” demişti.

Serenay Sarıkaya'nın Annesinin Yasak Aşkı Belgelendi
Serenay Sarıkaya’nın Annesinin Yasak Aşkı Belgelendi

Ancak bu açıklama ayrılan çifti karşı karşıya getirdi. Kenan Tosun ihanet iddialarını yalanlasa da eski eşi Serpil Tepe, yeni açıklama yaparak iddiaların geçerli olmadığını, evliliklerinde Kenan Tosun’un dediği gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.  “Eski eşimin bu tarz bir iddiayı ileri sürmesinin sebebi, evlilik birliği içerisinde yaşamış olduğu gayrimeşru ilişkiyi haklı gösterme çabasından başka bir şey değildir. Ne acıdır ki; eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık” diyerek bu konuya son noktayı koyan Serpil Tepe daha sonrasında sessiz kalmayı tercih etmişti.

2023 yaz ayından beri ilişkilerine devam eden Kenan Tosun ile Ümran Seyhan çifti ise geçtiğimiz günlerde el ele objektiflere yakalandı. Ümran Seyhan’ın evinde birlikte yaşadığı öne sürülen çift, güzel havanın tadını el ele dolaşarak çıkardı. Çiftin artık objektiflerden kaçmaması dikkatlerden kaçmazken kombin uyumuna da önem verdiği görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler