Ana SayfaDedikoduYunus Emre’den Aleyna’a Çok Tartışılacak “Beria” Sözü

İlgili Postlar

Yunus Emre’den Aleyna’a Çok Tartışılacak “Beria” Sözü

Survivor All Star’da Aleyna, Beria ve Yunus Emre arasında yaşanan ilişki ağında dün akşam yeni gelişmeler yaşandı.

Survivor All Star’da bu yıl yarışmalardan ziyade yarışmacıların özel hayatları ve birbirleriyle yaptıkları kavgalar gündeme geldi. Bu konular arasında en çok dikkat çeken ise Yunus Emre ile evli olan Beria Özden’in konuşmaları olmuştu. Yunus Emre’nin ada yaşantısında Aleyna Kalaycıoğlu ile çok yakın olması ve samimi konuşmaları herkesin dikkatini çekmişti. Bu duruma kayıtsız kalamayan Beria Özden, iletişim ödülünde eşine sert sözler söyleyerek “Aleyna’dan uzak dur” demişti. Ancak bu sözler Yunus Emre ile Aleyna arasında engel yaratmadı. Dün akşam da bu durumun bir örneği yaşanırken Aleyna’nın eleme potasına girmesi sonrasında Yunus Emre ilginç açıklamalarda bulundu.

Yunus Emre’den Aleyna’a Çok Tartışılacak “Beria” Sözü
Yunus Emre’den Aleyna’a Çok Tartışılacak “Beria” Sözü

Yunus Emre’den Aleyna’ya: Beria Seni Bekliyor

Dün akşam eleme potasında final oynayan Aleyna’nın yanında olan Yunus Emre, Aleyna ile şakalaşmayı ve samimi davranışlarda bulunmayı ihmal etmedi. Eleme adayı olması sonrasında Aleyna’nın yanına giden Yunus Emre,  “Hadi bak havalimanında Beria bekliyor” dedi. Bu sözlerin ne anlama geldiği, Yunus Emre’nin neden böyle sözler söylediği kimse tarafından anlaşılmadı.

Potadan Çıktı

Eleme gecesine bu sözler damga vururken Aleyna, Aysu, Berna ve Merve’nin eleme düellosunda elenen isim de belli oldu. elemenin ilk turundan Merve ve Berna çıkarak elenmekten kurtulurken final oyununu Aysu ile Aleyna oynadı. Oyunu 5-3 Aleyna kazandı ve adaya veda eden isim Aysu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler