Ana SayfaDedikoduResmen Açıkladı: Yüsra Geyik ile Ozan Güven İlişki Yaşadı mı?

İlgili Postlar

Resmen Açıkladı: Yüsra Geyik ile Ozan Güven İlişki Yaşadı mı?

Son dönemlerin popüler ismi Yüsra Geyik, yeni projeleriyle ve aşk hayatıyla ilgili açıklama yaptı. Yüsra Geyik, Ozan Güven iddialarına da son noktayı koydu.

Aile dizisindeki rolüyle büyük ilgi gören Yüsra Geyik, bu projesinin ardından Taş Kağıt Makas adlı Kanal D’deki dizide rol almaya başladı. Oyunculuğu ve güzelliği ile projelerin aranılan isimlerinden birisi olarak görülen Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde objektiflere takıldı. Etiler’de görüntülenen Yüsra Geyik gündemde dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özellikle son dönemlerde Ozan Güven ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu, bu iddialara da yanıt verdi.

Resmen Açıkladı: Yüsra Geyik ile Ozan Güven İlişki Yaşadı mı?
Resmen Açıkladı: Yüsra Geyik ile Ozan Güven İlişki Yaşadı mı?

“Ozan Güven ile Aşk Yaşamadık”

Gündemdeki iddiaların doğru olmadığını söyleyen Yüsra Geyik, Ozan Güven ile bir birlikteliklerinin olmadığını söyledi.  Ünlü oyuncu “Öyle bir haber çıkmıştı. Bizim Ozan Bey ile hiçbir birlikteliğimiz olmadı. O yüzden bu kadar rahat konuşabilirim dedi. Ozan Güven ile iyi bir arkadaşlıklarının olması nedeniyle bu tür haberlerin çıktığını açıklayan Yüsra Geyik, durumun yanlış anlaşılmış olabileceğini söyledi.

Ozan Güven’in ayakkabıcı olması nedeniyle ortopedik sahne ayakkabısı almak için tanışarak bir araya geldiklerini söyleyen Yüsra Geyik, “Çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu. Hatta kendisi ayakkabıcı olduğu için bana ortopedik sahne ayakkabısı yaptırmaya giderken haberimiz çıkmıştı. İlk tanıştığımız gündü ve sonra da düzelmedi o haberler. Aşk olmadığını da söylemiştik ama öyle kaldı” dedi.

Ünlü ismin bu açıklamaları aşk iddialarını da sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler