Ana SayfaDedikoduBuse Terim Sessizliğini Bozdu: Çift Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Buse Terim Sessizliğini Bozdu: Çift Neden Ayrıldı?

Buse Terim dün 10 yıllık eşiyle tek celsede boşandı. Boşanma sonrasında gündemdeki iddialar sonrasında Buse Terim sessizliğini bozdu.

Seçil Erzan davasıyla nedeniyle Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Fatih Terim ve ailesinde ilginç bir gelişme yaşanmıştı. Dün Türkiye’nin en çok konuştuğu konuların arasında Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın ayrılması yer almıştı. 10 yıl önce hayatlarını birleştiren ve bu evlilikten 2 çocuğu olan çiftin sürpriz ayrılığı dava ile farklı spekülasyonlara yol açtı.

Tek Celsede Bitti

Çiftin boşanma davası Buse Terim tarafından açıldı. “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması” gerekçesiyle açılan boşanma davası karşılıklı anlaşma ile tek celse de bitti. 10 yıldır evli olan Volkan Bahçekapılı ile Buse Terim’in bu ayrılığı sonrasında  farklı iddiaların konuşulması sonrasında Buse Terim sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Buse Terim, gündemdeki iddialara yönelik hiçbir detaya değinmedi ve sadece iki ismin de bundan sonra kızlarını öncelikli olarak düşüneceği belirtildi.

Buse Terim Sessizliğini Bozdu: Çift Neden Ayrıldı?
Buse Terim Sessizliğini Bozdu: Çift Neden Ayrıldı?

İşte O Açıklama

Buse Terim yaptığı açıklamada “Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz” dedi. Çiftin üzerinde anlaşma sağlayamadığı konuların ne olduğu merak edildi. Fatih Terim’in dahil olduğu Seçil Erzan davasında Volkan Bahçekapılı’nın da adı geçmeye başlamış, Buse Terim’in hesabındaki 190 bin doların da Seçil Erzan’a verildiği ortaya çıkmıştı. Mahkemede konuyla ilgili ifade veren Volkan Bahçekapılı  “190 bin doları tek seferde verdim. Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen biri olsaydı bu parayı vermezdim. Şikayetçiyim” demişti.

Çiftin bu yaşananlardan dolayı anlaşmazlık yaşadığı düşünülüyor. Buse Terim’in açıklamaları sonrasında gözlerin çevrildiği Volkan Bahçekapılı ise henüz açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler