Ana SayfaDedikoduYunus Emre’ye Eşi Beria Özden’den Bir Kötü Haber Daha: Sildi!

İlgili Postlar

Yunus Emre’ye Eşi Beria Özden’den Bir Kötü Haber Daha: Sildi!

Survivor All Star’daki eşi Yunus Emre ile Aleyna arasındaki yakınlaşmaya tepki gösteren Beria Özden uyarılarının ardından radikal bir adım atarak eşinin adını sildi. İşte detaylar…

Survivor All Star 2024’ün en çok konuşulan isimleri Aleyna ile Yunus Emre oldu. Programda birbirine çok yakın davrandığı net olarak görülen ve sosyal medyada da konuşulan ikilinin bu halleri, Yunus Emre’nin eşi Beria Özden’i rahatsız etmişti. Beria Özden, iletişim ödülünde eşine uyarılarda bulunarak “Aleyna’dan uzak dur” demişti. Ancak son bölümlerde Beria Özden’in uyarılarına rağmen ikilinin yakın bulunması ve sürekli diyalog halinde olması dikkatlerden kaçmamıştı. Beria Özden ise bu yaşananların ardından sosyal medya hesabından radikal bir değişikliğe gitti.

Yunus Emre’ye Eşi Beri Özden’den Bir Kötü Haber Daha: Sildi!
Yunus Emre’ye Eşi Beri Özden’den Bir Kötü Haber Daha: Sildi!

Beria Özden Yunus Emre’yi Sildi

Sosyal medya hesabında Yunus Emre’nin baş harflerine yer veren Beria Özden, geçtiğimiz gün bu baş harfleri sildi. Üstelik değişiklikler bunlarla sınırlı değildi. Beria Özden eşiyle birlikte fotoğrafını da sildi. Son günlerde bebeğini kaybetmesi nedeniyle zorlu bir süreçten geçen Beria Özden’in eşinin uyarılarına dikkate almaması nedeniyle üzüntü yaşadığı da öne sürülürken çiftin Survivor sonrasında ayrılabileceği de konuşuluyor.

Beria Özden’in yaptığı bu radikal değişiklik sonrasında sosyal medyada iddialar daha güçlü bir şekilde konuşulmaya başlandı. Ancak Beria Özden, hakkında çıkan bu iddialara yönelik herhangi bir açıklama yapmadı. Beria Özden hikayeler bölümünde söz paylaşımları yaparak yaşadığı olaylara yönelik göndermeler yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler