Ana SayfaDedikoduOnlyfans Fenomeni Merve Taşkın’dan Şok İddialar: “Cinsel Organımı…”

İlgili Postlar

Onlyfans Fenomeni Merve Taşkın’dan Şok İddialar: “Cinsel Organımı…”

Fenomen Merve Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile büyük dikkat çekti. Ünlü isim sevgilisinin kendisini darp ettiğini, cinsel organını tekmelediğini belirtti.

Müstehcen pozları ve özel platformlardaki hesaplarıyla Türkiye’nin en çok konuştuğu isimlerin başında gelen Merve Taşkın iddiasına göre darp edildi. Eski sevgilisinin kendisini darp ettiğini söyleyen Merve Taşkın, sosyal medya hesabından vücudundaki morlukları ve darp izlerini paylaşarak olayları anlattı.

10 Aylık İlişkisinde 8 Ay Darp Edilmiş

Merve Taşkın, eski sevgilisi ile 10 ay birlikte olduklarını ancak bu sürenin 8 ayında sürekli şiddete maruz kaldığını ve darp edildiğini söyledi. 3 ay önce darp edildiğini ve o anların fotoğraflarını şimdi paylaşmak için kendini güçlü hissettiğini söyleyen Merve Taşkın’ın görüntülerinde darp izleri not olarak görüldü. Çok kötü bir ruh halinde olduğu için ayrılık sonrasında kendisini iyileştirmeye çalıştığını aktaran Merve Taşkın, şimdi güçlü ve iyi bir ruh halinde olduğunu ve bu nedenle paylaşımlarını yaptığını ifade etti.

Fenomen Merve Taşkın’dan Şok İddialar: “Cinsel Organımı…”
Fenomen Merve Taşkın’dan Şok İddialar: “Cinsel Organımı…”

“Hep Affettim”

Yaşadığı darp ve diğer olayları sürekli affettiğini ve bu nedenle tekrar tekrar yaşadığını da aktaran Merve Taşkın, içinde bulunduğu zorlu psikolojik sorunlar nedeniyle doğru düşünemediğini ifade etti. “Benimki sevgiye muhtaçlık ve bağımlılıktı. En ufak bir sevgi kırıntısına bile razıydım. Ama onunki sevgi olamazdı, çünkü sevdiğin bir insana şiddet uygulayamazsın. Özsaygımı fazlasıyla kaybettim. Kendime bunların yapıldığını kabul ediyorsam kendimi ne kadar seviyor olabilirdim ki? Kendimi sevmezken bir başkası beni nasıl sevebilirdi? Şiddet o kadar tehlikeli bir seviyeye gelmişti ki, şükrediyorum çünkü ölmedim ya da sakat kalmadım. Kafamı, kulağımı, burnumu yumrukluyor, karnıma, cinsel organıma tekme atıyordu.” diyerek yaşadığı şiddeti net ifadeler ile anlatan Merve Taşkın’ın şikayetçi olup olmadığı noktada herhangi bir detay paylaşmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler