Ana SayfaDedikoduYılmaz Erdoğan Dava İddialarına Cansu Taşkın'dan Açıklama Geldi

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan Dava İddialarına Cansu Taşkın’dan Açıklama Geldi

Türkiye gündeminde yer alan video sonrasında Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın hakkında dava açtığı iddialarına Cansu Taşkın’dan açıklama geldi.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın ilişkisinin ortaya çıkması sonrasında ikilinin dudak dudağa öpüştüğü videolar paylaşıldı. Fotoğraf ve videoların arka arkaya gelmesi sonrasında sosyal medyada yeni bir iddia ortaya atıldı.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın Arasında Neler Oluyor?

İddialarda Yılmaz Erdoğan’ın paylaşılan videolardan dolayı rahatsızlık yaşadığı, bu nedenle de Cansu Taşkın’a dava açacağı öne sürüldü. Videonun gizli bir şekilde çekildiği ve paylaşıldığının belirtildiği bu haberlere karşılık Yılmaz Erdoğan’dan hiçbir açıklama gelmedi. Yılmaz Erdoğan yerine açıklamayı ise Cansu Taşkın yaptı. Kısa süre önce ilişkilerini onaylayan çiftten böyle bir hamle gelmesi herkesi şaşırtmıştı. Cansu Taşkın ise sosyal medya hesabından açıklama yaparak gündemdeki iddiaları yalanladı.

Konuyla ilgili olarak en son Müge Dağıstanlı açıklama yapmış, ünlü isim “Yılmaz Erdoğan sinirli mi, öfkeli mi, ne halde?” demişti. Olayın bu şekilde aktarılması sonrasında sessizliğini bozan Cansu Taşkın, “Değerli basın mensupları hakkımda Yılmaz Erdoğan tarafından dava açılacağı yönünde haberler yapılmaktadır. Hakkımda açılmış herhangi bir dava olmadığı gibi bu yönde çıkan haberler mesnetsiz olup şahsımla hiçbir alakası yoktur” diyerek duruma açıklık getirdi.

Yılmaz Erdoğan Dava İddialarına Cansu Taşkın'dan Açıklama Geldi
Yılmaz Erdoğan Dava İddialarına Cansu Taşkın’dan Açıklama Geldi

Yılmaz Erdoğan’dan Sürpriz Çıkış

Sessizliğini bugün bozan ünlü isim ise ilişkinin geçmişte yaşandığını belirterek olaya farklı bir boyut kattı. Erdoğan açıklamasında “Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki ‘garip’ bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum.” dedi.

Erdoğan’ın açıklaması sonrasında ilişkinin yeni olmadığı, 2023’te yaşandığı ve Cansu Taşkın’ın yeniden fotoğrafları gündeme getirdiği ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan’ın açıklaması sonrasında Cansu Taşkın henüz cevap vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler