Ana SayfaDedikoduYasemin Şefkatli'den Tutumluluk Açıklaması

İlgili Postlar

Yasemin Şefkatli’den Tutumluluk Açıklaması

Geçtiğimiz yıl İbrahim Tatlıses’in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses ile dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz gün ünlü bir gelinlik markasının yeni koleksiyonunu tanıtmak için düzenlediği defileye katıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Yasemin Şefkatli’den tutumluluk açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

İdo Tatlıses’le Dünya Evine Girdi

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses, 1983 yılında aşk yaşamaya başlamış, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. İkilinin 30 yaşındaki şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz sene ekim ayında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikâhta manken Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirmişti.

“Mutlaka Bir Şeye İstinaden Söylemiştir…”

Çiçeği burnunda gelin Yasemin Şefkatli; ‘Kayınvalidem ne diyorsa doğrudur’ mu diyorsunuz” şeklinde yöneltilen o soruya ise şöyle dedi;

“Ben açıklamasını sizden duyuyorum. Bilmiyorum ki nasıl bir koşulda ne dedi? Kayınvalidemi takip ediyorum ama siz bana ‘geçen böyle bir açıklamada bulundu’ diyorsunuz… Açıklamanın altını yada canlı görmedim ki… Mutlaka bir şeye istinaden söylemiştir.”

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses kimdir?

“Annem Torun Diye Sayıklıyor”

Geçtiğimiz aylarda evliliğin güzel gittiğini dile getiren 30 yaşındaki şarkıcı, annesi Derya Tuna’nın torun istediğini söyleyerek, “Çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz ama annem ilk günden beri torun torun diye sayıklıyor. En hayırlı zamanda olmasını diliyoruz. Çocuk güzel bir şey, bakalım kısmet” diye konuşmuştu.

“Arkadaşlarımızı Yalnız Bırakmak İstemedik”

Şimdilerde İdo Tatlıses ile mutlu evliliğini devam ettiren Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz gün ünlü bir gelinlik markasının yeni sezon için yaptığı defileye katıldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü isim, “Gayet keyifli, geldik arkadaşımızı yalnız bırakmak istemedik. Güzel bir markanın ürünlerini görüp defilesini izleyeceğiz” dedi.

Marka takıntısı olmadığını söyleyen Şevkatli, “Öyle lüks markalardan alışveriş yapacağım diye bir durum yok. Kendi üzerime yakıştırdığım her şeyi giyiyorum açıkçası” şeklinde konuştu.

Yasemin Şefkatli’den Tutumluluk Açıklaması

Çok para harcamadığını söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Ben tutumlu biriyimdir bu arada. Çok nadir alışveriş yapmaya çalışırım. Kendi üzerime yakıştırdığım şeyi giyiyorum, illa marka olması gerekmiyor.

Eşleriyle Yemeğe Katıldılar

Öte yandan yeşil sahaların başarılı isimlerinden biri olan ve Fenerbahçe’de top koşturan Serdar Aziz ve İbrahim Tatlıses’in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, önceki aylarda eşleri Yasemin Şefkatli ve Tuğçe Aziz ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülenmişti.

Akşam saatlerinde alışverişe çıkan Aziz ve Tatlıses çifti, ilk olarak meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyip sohbet etmişti. Günün ilerleyen saatlerinde beraberce kısa bir alışveriş turu yapan iki yakın ailenin, son derece neşeli ve keyifli halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler