Ana SayfaDedikoduNihat Doğan Oğluna Vereceği İsmi Açıkladı

İlgili Postlar

Nihat Doğan Oğluna Vereceği İsmi Açıkladı

Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Canlı bir yayına ktılan Nihat Doğan oğluna vereceği ismi açıkladı. Mutlu bir evliliğinin olduğunu söyleyen Doğan, ismi koyarken “Vicdan azabı çekmek istemedim” dedi.

Hayranıyla Evlenen Nihat Doğan ‘ın Düğününden İlk Kare!…

Bazen özel hayatıyla da isminden söz ettiren ünlü şarkıcı Nihat Doğan, son dönemlerde beraber olduğu İranlı hayranı olan Arzu Hanım ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu…

Çiçeği Burnunda Gelin Damattan İlk Kare Geldi…

Gelin Arzu Hanım ‘ın 3 aylık hamileliğinden dolayı ani bir kararla nikah yapmaya karar veren çiftten büyük merakla beklenen ilk fotoğraf geldi. Sade bir kır düğünü yapan ikili, gelinlikle ve damatlıkla poz verdi. Ünlü türkücünün hayranları tarafından büyük merak edilen eşi, pozlarında karın bölgesinin görülmemesi için çiçekle kamufle ettiği gözlemlendi…

Nihat Doğan kimdir?

İşte Nihat Doğan ‘ın Düğününden İlk Kare…

Nihat Doğan 'ın Düğününden İlk Kare
Nihat Doğan ‘ın Düğününden İlk Kare

Düğünde Ateş Edildi!…

Diğer yandan çiçeği burnunda çiftin düğün töreninden bir video da sosyal medyada dolaştı. O Görüntülerde ünlü türkücünün halay çektiği bir kişinin etraftaki kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş etmesi hayrete düşürdü…

“Peşinden Çok Koştum”

Doğan’ın hayatını birleştirdiği Arezoo Gharlar’ın üç aylık hamile olduğu iddiası da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessizliğini Hürriyet’e bozan ünlü türkücü, “Dini nikâhımız yapılmıştı. Düğün yapacağımız esnada amcamın hanımını kaybettik. Bu nedenle düğünü ertelemiştik. Ama eşimin bebek beklemesi nedeniyle şimdi resmi nikâhı kıydık. Arzu Hanım’ın peşinden çok koştum, evlenmek için çok uğraştım. Sonra annemle İran’a gidip ailesinden istedik” şeklinde konuşmuştu.

“Daha Sonra Büyük Bir Düğün Yapacağız”

Eşini evliliğe ikna etmek için peşinden İran’a gittiğini vurgulayan şarkıcı, “Dostlarımız haber vermeden evlendiğimiz için kırılmış ama bebek için elimizi çabuk tutmak istedik. Allah nasip ederse, daha sonra büyük bir düğün yapacağız” demişti.

Nihat Doğan Oğluna Vereceği İsmi Açıkladı

2. Sayfa programına konuk olan Doğan, eşinin 8,5 aylık hamile olduğunu ve mutlu bir evliliğinin olduğunu söyledi. Oğluna vereceği ismi de açıklayan şarkıcı, “Aşiretimizin adını alsın istedim, Badıgan koymayı düşündüm… Sonra annesi rüyasında ‘Amin’ diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı ‘Amin Badıkan’ olacak” ifadelerini kullandı.

Badıgan’ın Anlamı

Nihat Doğan, oğluna vereceği Badıgan isminin anlamı için de “Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler