Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla'nın Açılışına Sabote Şoku!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla’nın Açılışına Sabote Şoku!

Show Tv’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, 2. yeni bölümüyle 16 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla, kendi iş yerini açmaya karar verir. Çevresindeki kadınlar Leyla’nın bu girişiminde ona destek verir. Açılışa kısa bir zaman kalıyor ve Leyla, tüm tedarikçileri kendisine çevirip çalışmaya başlar. Cam Tavanlar 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Leyla’nın açılışına sabote şoku…

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla’nın Açılışına Sabote Şoku!

Cam Tavanlar 2. bölüm 2. fragmanında; Leyla ile Cem, büyük bir yarışın içine giriyor. Bu yarış, Leyla’yı daha da hırslandırıyor. Açılış günü gelip çatıyor. Ama açılış sırasında elektrikler gidiyor. Cem ise, onları izleyip keyifle gülüyor. Leyla’nın iş yerini Cem mi, sabote etti?

İşte Cam Tavanlar 2. bölüm 2. fragmanı….

 

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, çok hasta olan annesini kaybeder. Babası da gittikten sonra tek başına kalır. Onu öğretmeni büyütür. Okulda başarılı olan Leyla, üniversite sınavında Türkiye geleninde derece yapar. Tek başına İstanbul’a gider.

Orada, hem çalışıp hem de okur. Okulunu 3 yılda dereceyle bitirir. Maaşlı bir işte çalışmak istemeyen Leyla’nın aklına Türkiye’de, zincirleri olan hatta yurt dışında da şubeleri olan bir restoran fikri gelir.

Büyük bir şirkete gidip bu fikrini onlara sunar. Şirket yetkilileri Leyla’nın fikrini onaylar. Şirket, iyice büyür. Leyla, hayalindeki markayı yaratır ve şirkette ceo olarak çalışır. Şirket yönetimi tarafından Leyla, kadın olduğu için onun yerine erkek bir ceo alma kararı alır.

Leyla, Cem ile beraber çalışacağını düşünüp şirket yetkililerine bir tepki göstermez. Son büyük işini de yaptıktan sonra, ertesi gün sabah toplantıya çağrılır. Cem, durumu daha önceden öğrenip ondan önce şirket yetkilileriyle konuşmak ister. Ancak o geldiğinde toplantı çoktan başlamış olur.

Leyla, yurt dışına şube açılan markanın kendisine ortaklık teklif edeceğini beklerken, yerine Cem’in alındığını, kendisinin ise saha müdürü olarak görevlendirilmek istendiğini öğrenir. Hemen masadan kalkıp gider. Kendisini büyüten kadın ona mücadele etmesi gerektiğini söyler.

Cem Leyla’nın, işten çıkarıldığını öğrenip işini bırakmak istediğini söyleyip tepkisini onlara dile getirir. Daha önceden tanışan Leyla ile Cem, uzun bir aradan sonra bu iş sayesinde bir araya gelmiştir.

Cem, Leyla’nın ışığının yandığını görüp kapısını çalar. Onunla konuşmak istediğini söyler. Leyla ise Cem’le, konuşmak istemez. Ona savaş açtığını söyler.

Cam Tavanlar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Kendi İş Yerini Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler