Ana SayfaÜnlülerFurkan Andıç’tan Kadına Şiddette Hassas Mesaj

İlgili Postlar

Furkan Andıç’tan Kadına Şiddette Hassas Mesaj

Televizyon programına konuk olarak hayatına ve projelerine dair açıklamalarda bulunan Furkan Andıç, özellikle kadına şiddet konusundaki hassasiyetiyle büyük destek gördü.

NTV’de ekranlara elen ve Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programının yeni bölüm konuğu Furkan Andıç oldu. Türkiye’de özellikle romantik komedi projelerinin vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Furkan Andıç, programda projelerini titiz bir şekilde seçtiğini söyleyerek olmazsa olmaz kriterlerinin bulunduğunu ifade etti.

“Çeşitlilik İstedim”

Romantik komedinin yanı sıra farklı türlerdeki projelerde yer alan Furkan Andıç, farklı alanları ve rolleri deneyimlemek adına projelerini kabul ettiğini söyledi. Farklı karakterler ile oyunculuk alanındaki sınırlarını görmek istediğini söyleyen başarılı oyuncu, kadına şiddet gibi konuların kendisinin kırmızı çizgisi olduğunu söyledi. Ceyda Düvenci’nin bu yöndeki soruna samimi bir şekilde yanıt veren Furkan Andıç “Orada bile bazen bazı yerlere takıldığımız oluyor, haklı olarak kadın oyuncu arkadaşlarım, partnerlerim de takılıyor. Zaten genel olarak 2.5 saat zaman açısından da fazla geliyor. Bir de üstüne böyle bir değer ve bunun hassas bir yere oturması ve ufak çatlaklar yaratmak istemememe doğuruyor ki bence öyle de olmalı. Özel bir imtina gösteriyorum o tarz işlerin içinde olmamakla ilgili yani inşallah başka bir yere de evrilir diye düşünüyorum. Önceliğim, meselesi olan işler.” dedi.

Furkan Andıç’tan Kadına Şiddette Hassas Mesaj
Furkan Andıç’tan Kadına Şiddette Hassas Mesaj

Derun adındaki yeni projesiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Furkan Andıç, yeni filmin çok özel bir hikayeye sahip olduğunu söyledi. Hatice Aslan ve Güven Kıraç ile bu projede birlikte rol alan Furkan Andıç, filmin ham görüntülerinin dahi kendisini etkilediğini ve bu nedenle proje için beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

“Aşk İnsanıyım”

Özel yaşantısıyla ilgili de açıklamalar yapan Furkan Andıç, çok fazla uzun ilişki yaşadığı ve çok defa aşık olduğunu söyledi. Annesinin dahi kendisine aşk çocuğu dediğini aktaran Furkan Andıç, her ilişkinin, kişinin hayatına bir şeyler kattığını ve kendisine bir şeyler öğrettiğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler