Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç, Gupse Özay’ı Övmelere Doyamadı

İlgili Postlar

Barış Arduç, Gupse Özay’ı Övmelere Doyamadı

Geçtiğimiz günlerde kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunan Barış Arduç eşi Gupse Özay’a yönelik övgü dolu sözleriyle dikkat çekti.

Deliha filminin başrol oyuncuları Gupse Özay ile Barış Arduç film ile başlayan ilişiklerini 2020’de evliliğe dönüştürmüştü. Mutlu bir birliktelik sürdüren çift 2022 yılında ise bebek sevinci yaşamıştı. Asya adındaki bebekleriyle mutlu bir aile hayatı sürdüklerini her fırsatta söyleyen çift sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Yeni projelerde yer almaya devam eden ikilinin yeni projelerinden birisi giyim markası oldu. Barış Arduç’un marka yüzü olduğu proje için geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenlendi.

Barış Arduç, Gupse Özay’a Övgülere Doyamadı!
Barış Arduç, Gupse Özay’a Övgülere Doyamadı!

Barış Arduç’tan Dikkat Çeken Açıklamalar

Toplantı sonrasında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Barış Arduç, projelerde geri dönüşler almanın kendisi için çok olumlu olduğunu ve bu tür dönüşlerin ve teveccüh görmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. “Oyunculukta yakışıklılığın avantajını gördünüz mü?” sorusuna da samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, fiziksel avantajın her zaman için avantaj olduğunu ancak tek başına yeterli olmayacağını söyledi. Meslek için yeterli çalışılmadığı ve çaba gösterilmediği takdirde tek başına görünümün kalıcı olmayacağını söyleyen Barış Arduç, konunun eşine gelmesi sonrasında ise iltifatlarda bulundu. Bu açıklama sonrasında gelen “O zaman dezavantajını daha çok Gupse Özay görüyordur” sözlerine özel yanıt veren oyuncu, “Esasında dünyanın en hoş kadınıyla beraberim” dedi.

2014 yılında vizyona giren Deliha filmiyle başlayan ilişkilerini evlilik ile taçlandıran çift, ilişkilerinde 10 yılı geride bıraktı. Jan Aysa adındaki kızlarıyla yaşamlarını sürdürdüklerini söyleyen Arduç, “Biz kendi hayatlarımıza çok müdahil insanlar değiliz. Tabii ki bir fikir verme durumu var. İkimiz için karşılıklı neyin içinde mutlu ve neşeliysek birbirimize her anlamda sadece giyim kuşam değil, hep destek veriyoruz” diyerek açıklamalarını noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler