Ana SayfaÜnlülerÖzge Gürel’in Aşk Yorumu Sosyal Medya Gündeminde

İlgili Postlar

Özge Gürel’in Aşk Yorumu Sosyal Medya Gündeminde

Serkan Çayoğlu ile hayatını birleştiren Özge Gürel aşk ve evlilik ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu fedakarlığı sevmediğini söyledi.

36 yaşındaki Serkan Çayoğlu ile hayatını birleştiren 37 yaşındaki Özge Gürel, hayatına dair açıklamalarıyla evlilik ve aşk konusunda çarpıcı tespitler yaptı. Özel bir dergi için röportaj veren ünlü oyuncu, oyuncu olması sonrasında hayatının düzene girdiğini ve kaos döneminin sona erdiğini söyledi. Çok iştahlı birisi olduğu için her şeye yetişmeye ve her şeye yetişmeye çalıştığını söyleyen Özge Gürel, “Kendimi bildim bileli hayata karşı çok iştahlı oldum. Bu iştah aynı zamanda sürekli ‘Neleri kaçırıyorum?’ hissini de getiriyor. Aynı anda her şeyi yapmak istiyorsun. Müthiş bir kaos. Oyunculuk o kadar alan açtı ki bana, bu iştah ve merak avantaja dönüştü. Yaptığım ve yapmak istediğim her şey, aynı zamanda amacıma da hizmet etmeye başladı. İçimdeki kaos da böylelikle düzene girdi.” diyerek oyunculukla birlikte hayatında yaşanan değişimi aktardı.

Özge Gürel’in Aşk Yorumu Sosyal Medya Gündeminde
Özge Gürel’in Aşk Yorumu Sosyal Medya Gündeminde

“Fedakarlık Sevmiyorum”

Aşk konusunda da fedakarlık sevmediğine yönelik sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve bu sözlere açıklık getirmek istediğini söyledi. “Jest severim, fedakârlık sevmem” diyerek yeni bir tartışma yaratan Özge Gürel, bu konuda düşüncelerinin “Fedakârlık dediğimiz şey benliğimizi hırpalıyor. Kararlarımızın sorumluluğunu karşı tarafa yüklüyoruz. Daha büyük bir baskı olabilir mi? Sevgiyle esir etmek bu. Benim için dostlarımın, sevgilimin, ailemin bir şeyler feda etmesini neden isteyeyim ki? Sevdiğimiz insanı eksiltmek değil, çoğaltmak isteriz” şeklinde olduğunu ancak kendisini net bir şekilde ifade edemediğini söyledi.

Ünlü ismin bu sözleri sosyal medyada yine büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler