Ana SayfaDizilerKefaret 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan'ı Affetmiyor!

İlgili Postlar

Kefaret 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Affetmiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sinan, Zeynep’i dinlemeyip işine devam ediyor. Zeynep, okulda kalmaya başlıyor. Okul açılınca da bir pansiyona yerleşiyor. Sinan, Zeynep’in kaldığı yeri bulup ona kendisini affettirmeye çalışıyor. Zeynep, Sinan’ı affetmiyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sinan’ı Affetmiyor!

Kefaret 31. bölüm 1. fragmanında; Ayşe hanımın, demans olduğu raporlarla ispatlanıyor. Bahri, Zeynep’le konuşup Sinan’la birlikte Sude’nin velayetini almak için dava açmaları gerektiğini söylüyor. Zeynep, Sude için Sinan’ı affedecek mi?

İşte Kefaret 31. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Sinan’ı başka bir kadınla gördükten sonra onun bir operasyon olduğunu öğreniyor. Ancak Sinan’ın, böyle bir operasyonu yapmasına izin vermiyor. Ondan, işten ayrılmasını istiyor. Sinan, işten ayrılmayacağını ve onun kendisine güvenmesini istiyor.

Münevver, evinden çıkması için Zeynep’i sıkıştırıyor. Zeynep’de, valizini aldığı gibi okula gidiyor. Orada kalmaya başlıyor. Okulun açılışına az bir zaman kala Meltem, Zeynep’in orada kalmasının doğru olmayacağını söylüyor.

Ahmet, Ayşe hanımın normal olmadığını anlayıp raporlarını tekrar inceleniyor ve onun demans olduğunu anlıyor. Ancak, onu hastaneye götürüp rapor alması gerekiyor. Alp, Sude’yi çiftlikten kaçırıp Ahmet’in evine götürüyor.

Ayşe de, oğlunun yaşadığını ve hastanede olduğunu zannediyor. Sude’nin, babasının yanında hastanede olduğunu zannediyor. Bir gün, oğlunu görmek için hastaneye gidiyor. Ancak orada oğlunun ismini hatırlayamıyor.

Alp, Ayşe hanımı hastanede şuursuzca otururken buluyor. Ayşe hanıma gereken tahliller yapılıyor ve demans olduğu raporlarla kesinleşiyor. Sabri, Sude’yi ondan almak için hukuki işlemleri başlatıyor.

Sinan’ın operasyonu sonlanıyor. Okuldan ayrılan Zeynep, bir pansiyona yerleşiyor. Arzu hastalanıyor ve Şule, Ahmet’i arayıp haber veriyor. Ahmet, Arzu’yu muayene edip ona ilaçlar aldırıyor.

Elleriyle kahvaltı hazırlayıp Arzu’ya yediriyor. Zeynep, Sude’nin Ahmet’in evinde olduğunu sonradan öğrenince çok sinirleniyor. Ahmet’i arayıp, neden kendisine haber vermediğini soruyor.

Sinan, valizini alıp Zeynep’in kaldığı pansiyona gidiyor. Orada onunla konuşmaya çalışıyor. Zeynep ise, onu tanımamış gibi yapıyor. Garson, Sinan’ın Zeynep’i rahatsız ettiğini düşünüp başka masaya oturtuyor.

Kefaret 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Terk Mi Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler